FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - FCSB 1-0

FOTO Azdren Llullaku, declarație politică după gol » "Călăul" celor de la FCSB s-a bucurat ca Shaqiri și Xhaka

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat sambata, 21 iulie 2018 22:58

Azdren Llullaku (30 de ani) a marcat unicul gol în victoria Astrei contra celor de la FCSB, scor 1-0.

Albanezul Astrei s-a demarcat excelent în minutul 42, l-a păcălit pe Junior Morais și l-a lăsat fără reacție pe Bălgrădean. Bucuria care a urmat golului a fost încă cea care a atras toată atenția.
ssss

Llullaku a sărbătorit în stilul elvețienilor Granit Xhaka și Xherdan Shaqiri la CM 2018. Starurile din Premier League cu origni kosovare au făcut semnul vulturului de pe steagul Albaniei în victoria din grupe, 2-1 contra Serbiei. 

Vezi și: ASTRA - FCSB 1-0. 4 concluzii după primul eșec » La ce s-a gândit Dică? Cine e vinovatul de serviciu și analiza lui Moruțan și Qaka

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (16)
cristiancelmare
cristiancelmare  •  22 Iulie 2018, 19:32

...daca pe steagul României era o cioară și românii făceau ,,***,***,***,, trebuiau amendați?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

spinoza
spinoza  •  22 Iulie 2018, 16:56

Albanezi rupti in dur!

10203288018960160
Ovidiu Alboiu  •  22 Iulie 2018, 14:12

Nu e vorba de a face cruce sau altceva de genul asta...este vorba de semnificatia politica militanta....ce naiba e asa de greu de inteles... vulturul bicefal oricum e o chestie furata atat de albanezi cat si de rusi de pe drapelul imperiului bizantin.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează
Close