FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

FOTO „Bestia” romantică » Julio Baptista, cel mai bine plătit fotbalist al Ligii 1, nu joacă, dar se distrează cu soția

Articol de - Publicat sambata, 16 februarie 2019 14:51

Oficialii de la CFR Cluj nu mai știu ce să facă pentru a scăpa de acest uriaș balast financiar, iar Julio Baptista își trăiește viața la maximum!

Brazilianul câștigă lunar 52.000 de euro, cât jumătate din bugetul de salarii al unei formații precum Dinamo București, și aceasta doar pentru a se antrena. Fiindcă fostul campion cu Real Madrid, acum în vârstă de 37 de ani, a rămas cu cele 42 de minute în tricoul CFR-ului din 2018. De pe 28 octombrie anul trecut nu a mai avut șansa onoarea de a prinde măcar lotul de 18 al ardelenilor.

Sud-americanul vine, se antrenează, face forță, nu cumva să se accidenteze la miuță, apoi își încasează salariul. Valentine's Day i-a oferit prilejul de a fi romantic. Cel poreclit „Bestia” pe vremea când era fotbalist i-a făcut o dedicație muzicală soției sale, Silvia Nistal, o melodie pe care fotbalistul a interpretat-o cu patimă, dovedind că are voce și joc de scenă. Fotbalistul a interpretat piesa „Acredito no Amor”, „Cred în dragoste”, a artistului Thiaguinho.

Diseară, Julio ar putea fi pe stadion. Adică în tribune. Fiindcă nici nu se mai cunoaște cu elevii lui Conceicao. Conducătorii campioanei încă se căznesc să găsească o formulă pentru a rupe contractul. 

13 goluriîn 77 de meciuri are Baptista pentru Real Madrid, plus 5 goluri în 48 de selecții la naționala Braziliei

9 formațiiare sud-americanul în CV: Sao Paulo, Sevilla, Real Madrid, Arsenal Londra, AS Roma, Malaga, Cruzeiro, Orlando City și CFR

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (7)
romulus65
romulus65  •  16 Februarie 2019, 20:32

Dupa ce i se va termina contractul Julio Baptista va scrie o carte cu titlul ,, Doi ani de vacanta la Cluj sau cum le-am luat banii la fraieri''. Asta daca stie sa scrie.

1_0_1_0
1_0_1_0  •  16 Februarie 2019, 19:03

Cred că stă bine de acasă brazilianu'. Nu fi invidios! Dacă ți-o legai și tu de picior, acu' poate aveai una faină lângă tine nu strâmba aia știrbă.

1_0_1_0
1_0_1_0  •  16 Februarie 2019, 19:00

Da mă! Ăștia de la CFR nu mai știu cum să facă să scape de ăla și vă zice vouă chestia asta s-o scrieți în ziarul de împachetat guvizi.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează