FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

FOTO Bratu a prezentat astăzi primele două achiziții și anunță: "Vor mai urma și alte transferuri" + La ce jucător a renunțat Dinamo

Foto: Raed Krishan / Gazeta Sporturilor +12   FOTO
Foto: Raed Krishan / Gazeta Sporturilor

Articol de , - Publicat joi, 14 iunie 2018 18:27

Dinamo i-a prezentat astăzi pe primii doi jucători transferați în această vară: atacantul Mircea Axente (31 de ani/FC Botoșani) și mijlocașul Deian Sorescu (20 de ani/ASU Poli Timișoara).

Florin Bratu a fost prezent și el la conferința de presă unde i-a prezentat pe cei doi și anunță noi transferuri în perioada următoare.

"A fost o vacanță scurtă pentru că am avut mai multe meciuri decât echipele din play-off. Dar ne-a prins bine pentru că am avut un play-out foarte bun din care am tras multe concluzii. Axente și Sorescu sunt doi jucători pe care mi i-am dorit foarte mult. În săptămânile următoare vor mai urma și alte transferuri.

Obiectivul meu și al jucătorilor pe care ni-l propunem în prima fază e de a ne califica în play-off. Știm că nu e ușor și că e un drum anevoios, dar am în vedere în munca noastră de aici. Bugetul este sensibil diminuat e adevărat, dar sunt un antrenor ambițios care transmite că trebuie să ne intereseze mai puțin această parte", a declarat Bratu.

"Mă bucur că am revenit la Dinamo. Sper să reușim să ne îndeplinim toate obiectivele" Mircea Axente

"Emoțiile sunt mari pentru că vin din eșalonul secund, dar voi da totul. Sper să fiu sănătos la finalul cantonamentelor" Deian Sorescu

Florin Bratu susține că nu-l mai dorește pe Andrei Radu, jucător pentru care insistă și CFR Cluj: "Andrei Radu nu mai e o varianta in acest moment. Lotul e creionat 85% in acest moment".

"May, Katsikas și Palici sunt învoiți pentru că au avut câteva probleme de rezolvat fiind jucători din străinătate" Florin Bratu

Iată, mai jos, lotul dinamoviștilor:

Portari:
MUȚIU Vlad Ionuț
EȘANU Mihai Alexandru
FARA Ștefan Brian
PENEDO Cano Jaime Manuel (12 iulie)

Fundași:
POPESCU Mihai
DUDEA Alin Ilie
OLTEANU Vlad Alexandru
GRIGORE Ricardo Florin
CORBU Laurențiu Nicolae
DIMA Constantin Cristian
EHMMAN Marco
KATSIKAS Giorgios (18 iunie)
CIOBOTARIU Denis (21 iunie)

Mijlocași:
NISTOR Dan Nicolae
HANCA Sergiu Cătălin
SALOMAO Diogo Ferreira
PESIC Ivan
GHEORGHE Liviu Cosmin
ŞERBAN Ionuţ Daniel
SORESCU Deian Cristian
TÎRCOVEANU Andrei Costin
PALIC Antun (16 iunie)
MAHLANGU May Sphiwe (18 iunie)

Atacanți:
POPA Daniel Iliuță
MOLDOVEANU Robert Marian
AXENTE Mircea Ionuț
NEICUȚESCU Mihai Alexandru

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (13)
138672209828437
Gelu Oanca  •  15 Iunie 2018, 12:18

Iarasi facem transferuri dupa ce se termina perioada. Luam si noi ce nu vor alti, si gratis daca se poate. Am ajuns rusinea fotbalului Romanesc.

306640699727631
Nae Ionescu  •  15 Iunie 2018, 10:50

exista si multa rautate. dinamo nu mai este ca in trecut. azi banul vorbeste nu gradul. in toate probelemele create de oameni paralel cu fotbalul care au dorinta de a ajuta dar neputinta de a intelege acest joc s-a reusit totusi ceva. si spun asta pentru ca a juca in play off pare usor pentru unii. nu exista motivatie si te poti rostogoli spre retrogradare. nu joaca sefii ci acei de pe teren. jucatori adusi de acest mutu si contra nu au rezolvat ecuatia dar au scos bani multi din buzunarul lui negoita. apoi negoita s-a enervat ca prostul pe sat . cei doi au lasat echipa in dezastru. miriuta nu a stiut sa gestioneze echipa si rezultatele. a fost penibil in multe situatii pe cind avea meciurile in mina. la fel si andone care a dat dovada de amatorism de neintelegere al acestui sport si bine a facut ca a plecat. trebuie recilclat. din clanta dau toti dar la proba de foc sint penibili. pe acest fond acest bratu si-a asumat. a lucrat cu echipe de copii si asa mai departe ajungind la performanta si la a fi trup si suflet pentru dinamo. este un antrenor fara fite serios asa cum a fost si ca fotbalist. eu cred ca nu multi se aruncau azi la dinamo. au facut bine ca au tinut acest jucator acolo si l-au adus. dinamo a gresit desfiintind a doua echipa. enorm. eu cred ca spiritul dinamo pe cind au disparut niste aroganti de genul contra si mutu care se chinuie sa faca rezultate iar cel din urma a si fost eliminiat de la voluntari. sper in bratu si in baieti. vor creste ok.

educated_fool
educated_fool  •  15 Iunie 2018, 10:41

mai trist de atat nu se poate...

Vezi toate comentariile (13)
Comentează