FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FOTO Cealaltă față a lui Gigi Becali » Patronul FCSB și-a actualizat fotografia de profil pe WhatsApp

Gigi Becali și familia lui +1   FOTO
Gigi Becali și familia lui

Articol de , , - Publicat vineri, 11 ianuarie 2019 09:00

Gigi Becali, patronul FCSB, şi-a actualizat fotografia de profil pe WhatsApp: el alături de soţia Luminiţa şi de două dintre cele 3 fete pe care le are, Teodora şi Alexandra.

Gigi Becali lucrează la fotbal cu bărbaţii, iar acasă are o familie formată din soţie şi 3 fete. De curând, Gigi şi-a schimbat fotografia de status la aplicaţia de WhatsApp, unde avea o poză cu o icoană. Acum, patronul de la FCSB are o fotografie alături de soţia Luminiţa şi de fetele cele mari: Teodora, 23 de ani, şi Alexandra, 22 de ani. 

Apariţiile în public ale lui Becali alături de cei din familia sa au fost extrem de rare. La începutul anilor 2000, Becali a acceptat ca o echipă ProSport să-i treacă pragul casei pentru a realiza fotografii, dar şi un reportaj despre cei din casă. Fetele erau mici, nici măcar nu împliniseră 10 ani, iar cea mai mică dintre ele, Cristina, abia învăţase să meargă în picioare. 

gigi becali familie

Anii au trecut, iar acum sunt tot mai dese apariţiile publice şi chiar mondene ale fetelor lui Gigi, care au ţinut de multe ori pagina 1 sau deschiderea de site pentru tabloide. 

"De majorat, fata mea, Cristina, mi-a cerut să meargă undeva să se distreze. Eu nu m-am dus. S-au dus soția și fetele mele. Le-am zis «Distrați-vă și cheltuiți cât vreți!». Pe mine mă interesează doar biserica. Vreau să îmi aranjez fetele, nepoții, le las averea mea și o să plec în munți, mă călugăresc. O să veniți să-mi luați interviuri prin codrii în care mă voi afla" Gigi Becali, patron FCSB, la România TV

 

60 de ani are Gigi Becali, vârstă pe care a împlinit-o în iunie 

Se știu de la 14 ani!

Luminiţa îl cunoaște pe Becali de când ea avea 14 ani, iar el 26 de ani, şi de atunci familiile lor au pus la cale căsătoria dintre ei. Un detaliu mai puțin știut despre Luminița și Gigi Becali este că între aceștia există o legătură de rudenie: sunt verișori de gradul trei. "O ştiu de când avea 14 ani, pentru că bunicii noştri trăiau în aceeaşi casă. Suntem veri de gradul III, ea e cu 12 ani mai tânără decât mine", dezvăluia Becali pentru Libertatea. "La mine romantismul e în inimă, nu în verb. Nu-s poet, dar sunt un soţ şi un tată bun. Îi spun soţiei că o iubesc, dar nu des", mai povestea acesta. 

În Europa vine cu familia

Becali vine rar cu fetele pe stadion. Motivul pentru care Gigi nu vrea să se afişeze în fotbal alături de soţie şi de fete l-a dezvăluit chiar el: "Pentru că nu vreau să fac din familia mea o chestiune publică. Am mers cu soţia la Madrid la partida din Liga Campionilor pentru că i-am promis că o duc la un meci mare. Eu nu vreau să-mi implic familia în ceea ce fac". Aparițiile la meciuri alături de familie sunt rare, s-a mai întâmplat la Real Madrid - Steaua 1-0 şi la Liverpool - Steaua 4-1. 

Becali e idolul românilor!

În vara lui 2018, IRES a publicat un sondaj, pe care l-a realizat în luna iulie a anului trecut, în care a căutat să afle care sunt personalităţile din România care îi inspiră pe români. Topul îl are în frunte pe Gigi Becali, singurul care a depăşit pragul de 5% din preferinţe. Dublu decât Ion Ţiriac, triplu decât Hagi şi de peste 5 ori mai mult decât Florin Piersic şi Simona Halep. 

screenshot 2

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (46)
902361936563358
Schene Lucian  •  11 Ianuarie 2019, 21:53

Cred ca a costat ceva articolul asta, dar e treaba lui. La multi ani!

cj666
cj666  •  11 Ianuarie 2019, 21:08
Postat de emil1986 pe 11 Ianuarie 2019, 18:04

Gigionne este de departe este cel mai valoros patron de fotbal de la noi. Fara el, Steaua si fotbalul romanesc, practic, nu exista.

Ce are steaua cu jiji bai cap cret? Jiji e un fariseu ordinar... se da familist si bisrericos dar e nuvse da in laturi sa insele.

10218002615602173
Andrei Gherghe  •  11 Ianuarie 2019, 20:09

Ati auzit de GDPR? :)

Vezi toate comentariile (46)
Comentează