FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI - CFR CLUJ 0-3

FOTO Deac a sărbătorit golul în stilul lui Cristiano Ronaldo: "De 7 ani așteptam să mă dezbrac" + Dan Petrescu s-a supărat pe el

Foto: Raed Krishan / Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan / Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat vineri, 01 decembrie 2017 22:52

Ciprian Deac a marcat golul doi pentru CFR Cluj în deplasarea câștigată cu 3-0 pe terenul lui FC Voluntari și s-a dezbrăcat în fața camerelor de luat vederi în stilul lui Cristiano Ronaldo.

"Muncesc de 7 ani de zile zi de zi la sală. Nu e doar muncă, e importantă și alimentația, și odihna. Sunt mai mulți factori. De 7 ani de zile așteptam să mă dezbrac. Mă bucur că am reușit să-mi ajut echipa.

Sunt un tip serios care-mi place să muncesc. Încerc zi de zi să le spun colegilor că e cel mai frumos lucru să câștigi bani din meseria pe care o faci cu plăcere", a declarat Ciprian Deac la Look TV.

"M-am supărat pe Deac pentru că a primit cartonaș galben. În prima repriză n-a intrat bine în joc, dar în partea a doua a jucat bine. Stă câte 4 ore în sala de forță" Dan Petrescu, antrenor CFR Cluj

clasament

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (10)
dakesis
dakesis  •  02 Decembrie 2017, 09:55

si cati ani are Deac? acum zece ani cat statea la sala? asta trebuie sa inteleaga si copiii de 15 ani- ca trebuie sa muncesti mult la partea fizica. La noi sunt toti copiii mingicari si frezosi, dar cati raman sa munceasca dupa antrenament, cati merg la sala? Raman cu 'talentul'...

nebraska
nebraska  •  02 Decembrie 2017, 09:45
Postat de zorah pe 02 Decembrie 2017, 03:54

Alibec nu ne arata si el abdomenul? :))

Sau burtescu:))))))))))

senateo
senateo  •  02 Decembrie 2017, 06:00

Faptul ca spune ca isi face meseria cu placere este cea mai frumoasa declaratie facuta de un roman de ziua nationala,

Vezi toate comentariile (10)
Comentează