FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

FOTO Dinamoviștii au efectuat azi vizita medicală » 3 jucători noi prezenți la INMS

Sean McDermott, în gri //FOTO: Victor Vrînceanu / Gazeta Sporturilor +2   FOTO
Sean McDermott, în gri //FOTO: Victor Vrînceanu / Gazeta Sporturilor

Articol de - Publicat joi, 10 ianuarie 2019 08:36

Jucătorii lui Dinamo au susținut în această dimineață vizita medicală. Trei jucători noi au fost prezenți la INMS. 

Este vorba despre fundașul stânga englez Jordan Mustoe, 27 de ani, mijlocașul francez Kevin Krans, 25 de ani, și goalkeeper-ul irlandez Sean McDermott, 25 de ani.

Mustoe și McDermott vor semna mai mult ca sigur cu Dinamo, în timp ce Kevin Krans se află, deocamdată, în probe, urmând să fie testat în stagiul din Turcia.

Echipa lui Rednic va efectua un singur stagiu de pregătire, în Antalya, între 11 și 25 ianuarie. "Câinii" vor juca amicale împotriva lui Hajduk Split (13 ianuarie), FC Sion (16 ianuarie), Metalurgs Liepaja (20 ianuarie) și Dinamo Moscova (23 ianuarie).

Mircea Rednic a decis să nu-i ia în Turcia pe Vlad Muțiu, Laurențiu Corbu, Sergiu Hanca, Mircea Axente, Giorgios Katsikas, Ivan Pesic și Ionuț Șerban.

Vezi și: EXCLUSIV Cum au dispărut 4,5 milioane $ de la Dinamo » Cornel Dinu face dezvăluiri-ȘOC din culisele transferului lui Mutu la Inter: "Chiar și eu am luat 100.000 $ din banii ăia dubioși!"

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
redbuldog
redbuldog  •  10 Ianuarie 2019, 11:45

Daca nu se aduc altii..Mutiu si Corbu trebuie pastrati 100% in lot!Esanu e o ,,gluma."nici rezerva nu poate ramane,iar ca fundas lateral stanga/dreapta Corbu sa dovedit ca ,,chiorul intre orbi.."adica mai competitiv fata de ceilanti din lot,Rednic trebuie sa inceteze cu ,,fortarea"lui Sorescu pe post de fundas,altfel ii strica cariera..!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close