FOTBAL  »  Superliga  »  CHIAJNA - DINAMO

FOTO Două faze controversate în prima repriză din Chiajna - Dinamo » Gol nevalidat și o ieșire hazardată a lui Brănescu + Părerea specialistului

Articol de GSP - Publicat luni, 12 februarie 2018 21:42

Meciul dintre Chiajna și Dinamo, din etapa a 24-a din Liga 1, a avut o primă repriză activă în care au existat și două faze controversate.

După doar șapte minute de joc, "câinii" au marcat, dar reușita lui Nedelcearu cu capul nu a fost validată, deși Caparco a scos mingea din spatele liniei porții.

"Este un gol valabil, pentru că portarul echipei din Chiajna se află cu genunchii în spatele liniei porţii cu o lungime mai mare decât diametrul balonului. Mingea a depăşit linia porţii cu toată circumferinţa şi este gol valabil. Dar este o fază care depăşeşte aptidunilile omeneşti. E greu ca arbitrul sau tuşierul să vadă", a declarat Ion Crăciunescu la TV Digi Sport.

clipboard01

În minutul 20, portarul Laurențiu Brănescu a ieșit hazardat din careul de șase metri și n-a reușit să atingă mingea. Pe reluări se observă un contact între dinamovist și Bucșa, însă arbitrul Horațiu Feșnic a lăsat jocul să continue.

"Brănescu sare pe apărător. Îl loveşte în şold pe adversar. La Steaua, cu Mediaş, un jucător l-a lovit în fund pe adversar şi s-a dat penalty. Aşa trebuia să se procedeze şi aici", a adăugat Crăciunescu.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
alexpescaru
alexpescaru  •  12 Februarie 2018, 23:49
Postat de gido pe 12 Februarie 2018, 22:49

in poarta lu' dinamo a fost un mascarici ...

Așa e ! Din câte șuturi au fost pe poartă, el a prins unul singur.

cpt.ahab
cpt.ahab  •  12 Februarie 2018, 23:35
Postat de catalin.palcu pe 12 Februarie 2018, 23:26

Parca Prepelita a facut hentul in careu. Dar altfel am observat si eu ca nici reluari nu au dat , nici nu l-au mentionat pe live text.

Nu e hent daca mingea este atinsa cu aripa!

catalin.palcu
catalin.palcu  •  12 Februarie 2018, 23:26

Parca Prepelita a facut hentul in careu. Dar altfel am observat si eu ca nici reluari nu au dat , nici nu l-au mentionat pe live text.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează