FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA - GAZ METAN 2-0

FOTO Eliminare prematură în CS U Craiova - Gaz Metan! Gestul inedit al "victimei" și reacția "călăului": "Ce să-i fac?"

FOTO: Captura Telekom Sport +5   FOTO
FOTO: Captura Telekom Sport

Articol de - Publicat miercuri, 19 decembrie 2018 20:36

Boubacar Fofana de la Gaz Metan a fost protagonistul a doua momente tensionate în prima repriză a partidei de pe "Oblemenco" împotriva Craiovei (0-0 la pauză). Mijlocașul de 29 de ani a primit două "galbene" într-un interval de 8 minute din partea arbitrului Horațiu Feșnic.

Fofana l-a luat pe primul în minutul 24, când l-a lovit cu brațul în figură pe Nuno Rocha. În minutul 32, l-a văzut pe cel de-al doilea, după ce a avut o intrare imprudentă asupra lui Bărbuț. 

Deși a contestat decizia inițial, Fofana a înțeles-o până la urmă și chiar l-a îmbrățișat pe Horațiu Feșnic înainte de a părăsi suprafața de joc. "Ce să-i fac?", i-a explicat arbitrul decizia căpitanului Marius Constantin.

Campionii eliminărilor

Gaz Metan Mediaș a primit 4 cartonașe roșii în ultimele 5 dispute. Practic, medieșenii au scăpat de eliminare doar în meciul cu Hermannstadt. Au jucat însă în inferioritate în partidele cu cele mai bune echipe ale României, CFR, FCSB, Viitorul și acum c u Craiova

În total, Gazul a adunat 6 eliminări în acest campionat și un total de 52 de cartonașe galbene, fiind cea mai agresivă echipă a Ligii 1. 

5 eliminăriau avut formațiile care au întâlnit CSU Craiova, fiind echipa care a beneficiat cel mai mult de pe urma acestui lucru 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (15)
fairplayromania
fairplayromania  •  20 Decembrie 2018, 15:47

Pai daca nu a dat gratis jucatorul dorit de Becali....acum plăteşte...

fairplayromania
fairplayromania  •  20 Decembrie 2018, 15:46
Postat de mosvasile pe 20 Decembrie 2018, 11:54

Totusi e al patrulea sau al cincilea meci la rand in care Gaz Metan este lasata in 10 de arbitri!Cred ca e un record si la nivel european!Poate prin ligile inferioare sa se mai fi intamplat asa ceva!

Pai daca nu a dat gratis jucatorul dorit de Becali....acum plăteşte...

bazileon
bazileon  •  20 Decembrie 2018, 12:48
Postat de cluj_cluj pe 20 Decembrie 2018, 07:07

cfr potaie? Pai cfr ia galbene pentru simulare la pemaltyuri clare in tip ce st@ana si prazarii primesc penalty-uri si eliminari inventate aproape meci de meci. Daca si cfr e favorizata, atunci inseamna ca la potai fotbalul are alte reguli....

Bai, nepsiptitule, potaie e tactu iar *** e giavra. Cum ati castigat , partzare, meciul cu Dinamo din turul trecut, cu 11 m ala nascocit de gaman? Dar in turul asta? Ai alta parere, spune-o cuviincios, nu vii tu, un paltonar din 'Cluj-Napoca" sa ma porcaiesti pe mine. Va pretindeti civilizati, iar noi suntem mitici, fie. Dar puzderia de bancuri cu ardeleni iti zice ceva despre bradipsichia voastra?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează