FOTBAL  »  Superliga  »  ACS POLI - FCSB

FOTO Eroare a lui Andrei Chivulete în meciul ACS Poli - FCSB! A iertat un jucător al lui Poli de eliminare în minutul 16

Captură DolceSport +1   FOTO
Captură DolceSport

Articol de GSP - Publicat vineri, 21 iulie 2017 22:10

Prima repriză a meciului dintre ACS Poli și FCSB a fost una extrem de dură și deloc spectaculoasă.

Multe dintre intrările jucătorilor ambelor echipe au fost la limită. În cele din urmă brigada condusă de Andrei Chivulete a luat o decizie importantă, dar corectă.

În prelungirile jocului Alex Munteanu a văzut al doilea cartonaș galben și a fost eliminat. Chivulete a avut însă o eroare după primul sfert de oră din joc.

A sancționat cu cartonaș galben o intrare dură a lui Gabriel Vașvari la Mihai Pintilii în minutul 16.

Prezent în studioul DolceSport, fostul arbitru Dan Lăzărescu a susținut clar că mijlocașul venit de la Botoșani ar fi trebuit eliminat.

Timișorenii au protestat și ei la o decizie a lui Chivulete, la care s-ar fi așteptat ca Denis Alibec să primească al doilea cartonaș galben după o ciocnire cu portarul Straton. Lăzărescu a comentat faza și a susținut că nu se pune problema ca stelistul să fie eliminat, având intenție clară de a se feri. 

Captură DolceSport

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședința s-a încheiat! Cristiano Bergodi a plecat OFICIAL de la Rapid: „Mulțumim pentru momentele frumoase”


Comentarii (7)
1615275382087697
Yuri Firsov  •  22 Iulie 2017, 08:31

Of ""FLORINEL""BAIATUL ALTUI CHIVULETE(un hot din ""grupul DINAMO""dar...NU ESTE ARBITRU CI ...O ***!!!PENTRU ARBITRAJUL DE ASEARA MERITA SCOS DEFINITIV DIN FOTBAL!!!!NU STIE!!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

calinescu_
calinescu_  •  22 Iulie 2017, 08:24

ALIBEK FACE CEL PUTIN 5 GALBENE PE FIECARE MECI ...!!!!

220023768486102
Vasile Borz  •  22 Iulie 2017, 06:20

Lazarescu vede ce vrea el sa vada,intentia o fi fost de a se feri dar nu sa ferit daca e corect Lazarescu sa se mai uite odata pa reluari si sa vada cum Alibec se uita la Straton apoi se intoarce cu spatele si intra direct in el.Corect poate a fost rosu la Vasvari dar aceasi intrare o are si Pintili la Barnoi si nici macar galben,Pintili in decurs de un minut face doua faulturi si este mustrat doar de Chivulete,asta nu a vazut Lazarescu? Ovidiu Popescu face fault in tuse care e de galben dar ni il ia,Chivulete da corect galben la Cretu ca sa dat la Popescu.Si faza din minutul 93 domn Lazarescu cum e?

Vezi toate comentariile (7)
Comentează