FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

FOTO EXCLUSIV Eric a plecat să negocieze cu noua echipă: toate detaliile contractului și cât va primi Hagi! Imagini de pe aeroport cu fotbalistul brazilian

Articol de , , - Publicat sambata, 13 ianuarie 2018 22:00

Brazilianul Eric se pregăteşte să semneze cu o grupare din Golf, în timp ce "Regele" a sosit sâmbătă seară în Antalya cu fiul său, repatriat de la Fiorentina.

Schimb de generaţii la campioana României. Eric a impresionat sezonul trecut în tricoul Viitorului, dar este lăsat să plece, fotbalistul de 32 de ani părăsind România, cu destinaţia Qatar. Ianis Hagi s-a întors, oficial, în cadrul echipei la care s-a format, iar puştiul de 19 ani are acordul Fiorentinei pentru a se antrena şi juca în
meciurile amicale.

Salariu de 3 ori mai mare

Eric n-a făcut deplasarea cu lotul constănţenilor, aşa cum a anunţat GSP.RO. Fotbalistul a fost lăsat acasă să-şi rezolve unele probleme personale, a avut acordul lui Hagi să discute cu altă echipă pentru transferul său, Gică neopunându-se situaţiei ca brazilianul să câştige mai bine în afara României.

Eric şi-a găsit un angajament în Qatar, iar sâmbătă seară a plecat acolo ca să definitiveze discuţiile. Transferul aduce 50.000 de euro în conturile Viitorului, aceasta după ce va trece vizita medicală. Sud-americanul ar urma să semneze până în vară cu noua sa echipă. Eric va câştiga mult mai bine: de la 8.000 de euro pe lună la campioana României va ajunge să câştige 25.000 de euro pe lună în Qatar!

"Se antrenează şi joacă"

Plecarea lui Eric lasă locul liber pentru fiul antrenorului. Gică Hagi a explicat în această seară care este situaţia la zi a lui Ianis: "Se antrenează cu noi şi joacă. Are hârtie. Are voie să joace".

Juniorul s-a pregătit şi sâmbătă seară, ar putea apărea şi duminică în amicalul de lux cu Galatasaray, mai ales că gruparea Cim-Bom l-a avut mai demult în vizor pe fiul legendarului fotbalist al turcilor. Ianis a revenit alături de tatăl său, care va susţine astăzi o conferinţă de presă specială referitor la situaţia lui.

Subiectul "Ianis Hagi" a ţinut capul de afiş şi în Italia, în special pe site-urile suporterilor Viola, care au dezbătut revenirea puştiului în România. Hagi l-a dorit înapoi pe fiul său şi a transmis că plăteşte banii daţi de Fiorentina pe Ianis, vorbindu-se de două milioane de euro, cât ar fi fost suma transferului. Doar că peninsularii au mai cerut şi 20-25% dintr-un eventual transfer ulterior! 

"Ianis Hagi a crescut, l-am văzut şi la antrenament, e mult mai matur în joc. Nu ştiu situaţia lui" Cristi Ganea, fundaş Viitorul

54 de minute a jucat Ianis Hagi pentru Fiorentina în Serie A

4 goluri a reuşit Hagi junior pentru Viitorul în 39 de meciuri în perioada 2014-2016

7 goluri şi 5 pase decisive a reuşit Eric în ediţia de toamnă pentru echipa lui Hagi

Asaltat de turci

Viitorul şi Galatasaray împart acelaşi hotel din Antalya, iar duminică este meciul amical dintre cele două. Hagi a revenit în această aseară în Turcia şi-a fost luat cu asalt de către ziariştii "otomani". Gică plănuia şi o cină cu Fatih Terim, cei doi având relaţii speciale de când au lucrat împreună la Galata. "Regele" a condus antrenamentul din această seară al Viitorului. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (9)
sadikul
sadikul  •  14 Ianuarie 2018, 00:24
Postat de valyomanyd pe 13 Ianuarie 2018, 22:54

Iosif, ramâne cum am stabilit, ești prea prost ! :))

si eu spun la fel ..

zihuatanejo
zihuatanejo  •  13 Ianuarie 2018, 23:15
Postat de valyomanyd pe 13 Ianuarie 2018, 22:43

Tu de prost ce ești, nici nu știi unde te afli :))

Ce gluma de 0ligofren :))

valyomanyd
valyomanyd  •  13 Ianuarie 2018, 22:54
Postat de arsenie.b pe 13 Ianuarie 2018, 22:48

***

Iosif, ramâne cum am stabilit, ești prea prost ! :))

Vezi toate comentariile (9)
Comentează