FOTBAL  »  Superliga  »  POLI - DINAMO

FOTO Fază controversată la ACS Poli - Dinamo! Cojocaru l-a iertat pe Bârnoi de eliminare în minutul 18

Captura TV Telekom Sport
Captura TV Telekom Sport

Articol de GSP - Publicat luni, 18 decembrie 2017 22:36

Minutul 18 al partidei dintre ACS Poli Timișoara și Dinamo a oferit și cel mai controversat moment al partidei.

Cosmin Bîrnoi a avut o intervenție imprudentă într-un duel cu Nascimento. L-a lovit pe acesta cu talpa pe gambă, sancționat de arbitrul Adrian Cojocaru cu cartonaș galben.

Prezent în studioul TV Telekom Sport, fostul arbitru român Cristi Balaj a precizat că "fluierașul" ar fi trebuit să-l trimită la cabine pe talentat fotbalist al bănățenilor.

După acest duel Nascimento n-a mai putut continua partida. În minutul 23, pe teren și-a făcut apariția Laurențiu Corbu.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (8)
reddogsv
reddogsv  •  19 Decembrie 2017, 13:12
Postat de Anca Toma pe 19 Decembrie 2017, 07:49

Balaj asta a facut multe meciuri praf.Pai la el era meritat si rosu lui Gnohere desi se impinse reciproc cu Tucudean ,numai bizonul luand rosu.De fapt asta e tehnica smecherasilor astia .Dam rosu .E bine venit in prima repriza.Ala e clar cartonas galben

Tanti Anca retrage-te la cratita pt ca domeniul asta nu te prinde deloc. Balaj e retars de cel putin 6 luni: Faultul a fost clar de ROSU si nu de ros-albastru! Te-as intreba ce-ti mai fac cartofii in camara ca de sarmale.....doar ai auzit!

mosvasile
mosvasile  •  19 Decembrie 2017, 09:12

Am ramas cu sentimentul ca si daca juca in superioritate numerica dinamo tot nu castiga meciul!Titularii jucau fara nici o tragere de inima,cu gandul la vacanta!Si ...porcul nu se ingrasa in ajun!adica nu trebuia sa se ajunga in situatia asta!In februarie vor trebui sa joace numai finale dar va fi in zadar pentru ca nu va sta nici GG cu miinile in san!Are tot interesul ca Botosanii si Viitorul sa "joace" in play-off asa ca se poate pune pariu ca daca Dinamo va castiga toate meciurile si satelitii aia vor castiga toate meciurile!Ramane nadejdea la meciul direct cu Astra,dar va fi tot in ultima etapa- ca la Timisoara-cu strainii cu gandul la aeroport...Concluzia?Miza pe alde Corbu,Moldoveanu,Petre,Popa si ceilalti jucatori romani!

haideusicfr
haideusicfr  •  19 Decembrie 2017, 08:15

Barnoi..nume predestinat.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează