FOTBAL  »  Superliga  »  U CRAIOVA - CSMS IAȘI 4-1

FOTO Gest superb al lui Zlatinski, în antiteză cu evenimentele reprobabile de la Steaua - Rapid: "Să vadă toată lumea, într-o seară în care la București a fost umbrită bucuria fotbalului, cum se trăiește acest sport în Oltenia"

Foto: facebook.com/UCVOficial
Foto: facebook.com/UCVOficial

Articol de GSP - Publicat duminica, 15 aprilie 2018 13:06

U Craiova s-a impus cu 4-1 în fața celor de la CSMS Iași (Detalii AICI), iar după meci a avut loc un moment special între Hristo Zlatinski și o mică suporteră a alb-albaștrilor.

"Sărbătoare, magie, lacrimi de fericire. Pe toate le puteți trăi pe Ion Oblemenco, meci de meci. Nu contează că ești copil, bătrân, femeie, american, poți fi și extraterestru. Când vii la Craiova pe stadion, vei trece prin toate aceste stări, garantat.

A făcut-o și această fetiță, căreia Hristo Zlatinski i-a făcut cadoul mult-visat. Ce imagini, ce emoție, ce fericire pură!

Haideți să dăm un share, să vadă toată lumea, într-o seară în care la București a fost umbrită bucuria fotbalului, cum se trăiește acest sport în Oltenia. Așa e la Craiova și-așa va fi și joi, cu Botoșani", au scris oltenii pe Facebook despre moment.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (39)
nebunul_de_alb
nebunul_de_alb  •  16 Aprilie 2018, 13:35

Vand tricou alb-rosu, accept la schimb o punga de seminte, o guma Turbo, o lama de ras sau eventual un tricou de la Chiajna, Voluntari sau oricare alta echipa contracanditata la retrogadare! Rog seriozitate!

423954331383400
Ferenc Kerekes  •  16 Aprilie 2018, 08:14

superb Zlatinski. Bravo.

1792359574163487
Mirel Stefan Marin  •  16 Aprilie 2018, 07:49

Frumos gestul, bucuria copiilor este cea care umple inima de fericire părinților

Vezi toate comentariile (39)
Comentează