FOTBAL  »  Superliga  »  JUVENTUS BUCUREȘTI

FOTO Gluma zilei pe internet! Cum ar putea arăta noul logo al lui Juventus București, după somațiile din partea italienilor :)

Articol de GSP - Publicat marti, 05 decembrie 2017 19:29

Clubul Juventus București a fost somat de italienii de la Juventus Torino să-și schimbe numele, dar și sigla, care aduce cu cea veche a italienilor.

Pe internet au apărut mai multe glume, însă de departe cea mai bună este legată de logoul pe care l-ar putea adopta Juventus București.

Ar urma să fie făcut exact după modelul celor de la Juventus, noul design, însă în loc de litera "J" ar urma să fie folosită litera "C", de la Colentina.

Clubul bucureștean a fost înființat în 1922, sub numele de Romcomit, iar din 1924 a purtat denumirea de Juventus București, potrivit site-ului oficial. După ce în '52 s-a transformat în Petrolul Ploiești, gruparea bucureșteană a reînviat în 1992. Juventus Torino a fost înființat în 1897, sub numele de Sport Club Juventus.

logo

juventus logo vechi versus nou

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
122vlad
122vlad  •  06 Decembrie 2017, 13:11

Nu a reinviat niciun Juventus in 1992, pentru ca Juventusul din 1924 nu a murit, Petrolul Ploiesti este continuitoare de drept, lucru confirmat prin hotarare judecatoreasca. Dar ce asteptari sa avem de la unu care nu isi semneaza mazgaliturile. Ar trebui pusa o statuie a lu Pacala in fata sediului GSP si inscriptionata Momentul Jurnalistului Necunoscut.

jalabert
jalabert  •  06 Decembrie 2017, 08:56

E clar, au pierdut si palmaresul. Deci stim ca primul titlu din istoria romaniei a fost castigat de juventus torino. Talpan monitorizeaza atent situatia.

rupert
rupert  •  05 Decembrie 2017, 23:09

Actualul club Juventus Bucuresti este, de fapt, fostul club "Calculatorul" din perioada comunista. Nu are nicio legatura cu echipa romaneasca Juventus din perioada interbelica si cu atat mai putin cu echipa italiana omonima.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează