FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - FCSB

FOTO Greșeală de arbitraj în CFR Cluj - FCSB?! Doi experți n-ar fi dat penalty la faza din care s-a deschis scorul

Captură TV Telekom Sport +2   FOTO
Captură TV Telekom Sport

Articol de GSP - Publicat duminica, 18 martie 2018 21:47

Culio a deschis scorul dintr-o lovitură de pedeapsă în meciul dintre CFR Cluj și FCSB, din etapa a doua a play-off-ului.

Penalty-ul a fost făcut de Romario Benzar, după ce stelistul a atins mingea cu mâna, însă doi foști mari arbitri români spun că dacă erau în locul centralului Ovidiu Hațegan n-ar fi dat henț.

Ion Crăciunescu spune că Benzar a fost păcălit în momentul în care Culio a sărit pe sub minge cu mâna ridicată și consideră acest gest "comportare nesportivă".

"Culio îl păcălește pe Benzar, stelistul încearcă să tragă mâna. Eu nu dădeam penalty. Nu pot să dau penalty pentru un jucător care încearcă să mă păcălească. Ce am văzut eu acolo a fost comportare nesportivă. Nu e niciun element care să arate că Benzar vrea să atingă mingea cu mâna. Ce să facă Benzar, să stea ca soldații cu mâinile pe lângă corp? Trebuia indirectă pentru oaspeți", a declarat Crăciunescu la TV Digi Sport.

Cristi Balaj l-a completat la TV Telekom Sport: "N-aș fi dat penalty pentru că mingea e deviată de Găman cu capul din apropiere. Benzar e păcălit și de gestul lui Culio. Stelistul face mișcarea să se ferească, el încearcă să evite să atingă mingea cu mâna, dar distanța e foarte mică".

Vezi VIDEO cu faza penalty-ului!

A fost acordat corect penalty-ul pentru CFR Cluj?

DA
NU

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (15)
1438737976426490
Tomescu Alexandru  •  20 Martie 2018, 14:35

Da astea ce au?Nu sunt tot goluri?

mosvasile
mosvasile  •  19 Martie 2018, 15:28

Pe Craciunescu il inteleg!El nu o zice din prostie-ca Balaj-e prea uns cu toate alifiile!De prea mult timp traieste bine in Bucuresti si s-a dedulcit la trai bun,iar daca se pune rau cu "investitorul"cel milostiv s-ar putea sa ramana fara invitatii pe la DIGI SPORT1!Dar pe Balaj,cum sa-l intelegi?"Benzar e pacalit de gestul lui Culio"!Pai asa,iata si la golul fcsb-ului,fundasul dreapta al cfr-ului a cazut in cur ca bobocii fiind "pacalit"de fenta lui Junior Moraes!Dupa acest criteriu inseamna ca Balaj nu ar fi acordat golul!Daca ar fi fost in poarta fcsb-ului!

larisa_i
larisa_i  •  19 Martie 2018, 10:45
Postat de babahuda pe 18 Martie 2018, 22:08

cordarea 11m pt cfr ..hategan a omis intentionat ,cred !?ne acordarea cartonasului galben dupa hentul evident ..iar a viciat cfr de un 11m la faultuul lui pintili ..

Hategan a vrut sa asigure victoria, asa ca a dat cfr.ului un penalty inventat, de unde sa anticipeze ca cfr va avea si un penaly real mai tarziu? Asa ca l.a dat pe primul si nu l.a mai dat pe al doilea. Jenant.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează