FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FOTO Indisciplină la FCSB? Cine e stelistul surprins de paparazzi consumând alcool

FOTO: Cancan +4   FOTO
FOTO: Cancan

Articol de GSP - Publicat marti, 24 aprilie 2018 23:45

FCSB e pe primul loc în Liga 1, are șanse importante să câștige titlul, iar unii jucători alungă presiunea cum pot. 

După ce Florin Tănase și Florinel Coman au fost surprinși fumând, a venit rândul lui Cristi Tănase să fie fotografiat într-o ipostază care nu l-ar mulțumi deloc pe Gigi Becali. 

Tabloidul Cancan l-a surprins pe "Dodel" savurând o bere în miezul zilei, pe terasa unui restaurant din Capitală, alături de Valerică Găman, dispărut de săptămâni bune din echipa lui Dică.

În urmă cu două zile, același tabloid a publicat o serie de fotografii cu Romario Benzar și Florin Tănase fumând cu patimă pe terasa unui pub (detalii, aici)

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (13)
balauru48
balauru48  •  25 Aprilie 2018, 12:18
Postat de tonyys pe 25 Aprilie 2018, 08:57

aia e apa plata\minerala toata ziua.

Mintea ta e plata/minerala

sibelius
sibelius  •  25 Aprilie 2018, 09:23
Postat de raul4steaua pe 25 Aprilie 2018, 07:09

Aia e o sticla de apa minerata, e alcool ala numai in capul vostru care scrieti la kankan

Gaman e cu apa plata. "Articolul" era despre Dodel.

caminero
caminero  •  25 Aprilie 2018, 09:07

P.S. Dragă Gazetă, în locul acestor știri de cancan, am prefera o analiză tactică a jocului prestat de Cristi Tănase în acest playoff. Nu, nu cifre d-alea seci luate de pe Meteosat, gen a alergat 70.000 de kilometri, a dat 10.000 de pase dintre care 3.000 la adversar, etc., ci o analiză adevăratăȘ cum s-a implementat în modulul tactic fecesebe, dacă preferă cursele pe extremă sau combinațiile în centru, cum a jucat împotriva diverselor scheme de apărare adverse, etc. Asta face un ziar de guvizi ... pardon, un ziar de sport. Să vă fie rușine, tolontani ce sînteți!

Vezi toate comentariile (13)
Comentează