FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FOTO Lovitură pentru căpitanul FCSB » S-a întâmplat după 4 ani

Articol de - Publicat luni, 28 mai 2018 09:00

Fără niciun trofeu în ultimii doi ani cu FCSB, Florin Tănase a mai primit o lovitură: a fost părăsit de iubita sa, cu care avea o relație de mai bine de 4 ani.

Steliștii au probleme și în viața personală, nu doar în cea profesională. După ce-au ratat al treilea titlu consecutiv de campioană, unul dintre jucătorii lui Dică are motive serioase să fie supărat. Căpitanul echipei, Florin Tănase, a plecat singur în vacanță după a fost părăsit de Medeea Turcescu, nepoata fostului jurnalist Robert Turcescu.

În vârstă de 22 de ani, Medeea este cunoscută în lumea modei, aceasta participând în ultimii ani și la mai multe concursuri de frumuseţe. Ea a lucrat cu celebrul designer Cătălin Botezatu, este fan şedinţe foto şi nu ratează nicio ocazie să urce pe podiumul de modă atunci când este solicitată, chiar dacă până acum nu a reuşit să cucerească vreun premiu important. De curând, acesta a absolvit un curs de make-up.

Părăsit de două ori în două luni

Cei doi s-au cunoscut în Pitești și au mai avut o relație și în adolescență, dar în urmă cu patru ani au decis să formeze un cuplu în adevăratul sens al cuvântului. Dacă la început totul a fost doar lapte și miere, odată cu transferul la FCSB au apărut și problemele între cei doi. În luna martie a acestui an, Medeea a decis să pună stop relației pentru că certurile dintre cei doi erau din ce în ce mai dese. Dar buchetele de flori și cadourile au convins-o să-i mai dea o șansă căpitanului de 23 de ani. Numai că relația n-a mai mers ca înainte, au continuat problemele, iar după doar două luni, Medeea și Florin au decis că cel mai bine e să încheie un capitol din viața lor și fiecare să-și vadă de treabă.

Țigările, o altă problemă!

Ruptura dintre cei doi a fost observată de toți prietenii lor, dar și de cei virtuali. Atât jucătorul vicecampioanei, cât și Medeea și-au șters toate pozele pe care le aveau împreună pe rețelele de socializare. Mai mult, Becali l-a criticat de mai multe ori pe atacant pentru viața extrasportivă, dar mai ales pentru viciul fumatului. "«Băi Florinele, te rog eu frumos, nu mai fuma! Am dat mulţi bani pe tine», i-am zis. Eu, patron, n-am sunat niciun jucător, dar la el am intervenit. L-am sunat trei zile la rând să-l întreb câte ţigări fumează, am stat numai pe el. În ultima zi, când l-am sunat, mi-a spus că a aruncat pachetul de ţigări", spunea Becali în urmă cu câteva luni. Doar că Tănase l-a mințit pe patronul echipei, fiind surprins de paparazzi la o cafenea alături de Romario Benzar când fumau țigară după țigară (Detalii AICI).

1.800.000 €este cota de piață a lui Tănase, cu doar 100.000 de euro mai mult decât la plecarea de la Viitorul

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (21)
ando89
ando89  •  28 Mai 2018, 19:08

Săracul. N-a putut simula nimic?

cpt.ahab
cpt.ahab  •  28 Mai 2018, 19:05

Pagubă-n ciuperci! Găsește imediat alta disponibilă, Calci pe ele ca pe dude.

ray51
ray51  •  28 Mai 2018, 17:04

In stresul de la FCSB s-a dus pe copca si virilitatea jucatorilor. S-o spuna ei sau nevestele/prietenele lor.

Vezi toate comentariile (21)
Comentează