FOTBAL  »  Superliga  »  JUVENTUS BUCUREȘTI - FC VOLUNTARI 2-2

FOTO Mesaj enigmatic al lui Sebastian Colțescu după eroarea gravă care a decis a doua echipă retrogradată: "Diferența o face interesul"

FOTO: Captură TV Telekom Sport
FOTO: Captură TV Telekom Sport

Articol de GSP - Publicat marti, 05 iunie 2018 08:14

Arbitrul Sebastian Colțescu (41 de ani) a fost omul care a influențat decisiv retrogradarea celor de la ACS Poli Timișoara, dictând total eronat un penalty în meciul Juventus București - FC Voluntari 2-2 (detalii, aici).

Centralul craiovean a fost aspru contestat pentru gafa care a menținut echipa lui Adrian Mutu în Liga 1, cel mai vocal fiind Adrian Porumboiu: "E criminal! Nu are ce căuta în fotbal. E un arbitru de comandă", a tunat  fostul finanțator al lui FC Vaslui, într-o intervenție televizată. 

Criticile par să-l fi doborât pe Colțescu, care a postat un mesaj enigmatic în contul său de WhatsApp Story: "Lumea te înjură și te pupă cu aceeași gură, diferența o face interesul". 


*Mingea centrată de Cernat l-a lovit în coaste pe Robert Bogdan, fotbalistul celor de la Juventus, însă Colțescu a dictat penalty fără ezitare / Captură TV Telekom Sport

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (9)
polistul68
polistul68  •  18 Iunie 2018, 18:21

Tot ce spuneti voi e adevarat....clar au fost ajutate echipele ilfovene....dar eu, ca sustinator al lui Poli de o viata..ma itrneb...de ce am ajuns aici ? de ce am ajuns la mana lor ? de ce nu am batut la Botosani, ca moldovenii au fost domni....de ce nu am batut acasa aceste echipe ilfovene...hai sa ne vedem barna din ochiul nostru..nu paiul din ochiul altora...P.S. Cu toata revolta pt arbitrajele partinitoare...dar la faza cu penalty-ul de la Volunti..chiar a fost o faza grea.

deva1
deva1  •  05 Iunie 2018, 15:21

Municiupiul Timisoara, sa ii interzica lui Coltescu Sebastian, cetatean roman, sa mai intre vreodata in el. Se poate da ordine de la consiliul local?Solutia rejucarea meciului , dar nu acasa la Voluntari ci pe alt stadion si cu brigada cinstita , chiar si de liga 2 , chiar daca nu este FIFA sau UEFA, brigada, dar sa arbitreze corect. Tovarasul grec VASSARAS Preşedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor (CCA), Kyros Vassaras, sa fie demis pentru greseala fatala de a-l delega pe Sebastian Coltescu la un meci de care pe care in liga 1 .Rezultatele s-au vazut! SRI sa puna la bataie convorbirile , sms-urile si whataappurile celor 2 Kyros Vassaras si Sebastian Coltescu dar si a altor arbitrii care au arbitrat meciurile lui POli Timisoara si au arbitrat sub comando pentru retrogradarea intentionata a acestei echipe in dauna Volunrtari sau Concordia Chiajna!UMILITOR!

minell73
minell73  •  05 Iunie 2018, 15:19
Postat de Soos Vilmos pe 05 Iunie 2018, 11:57

Intrebarea este simpla: cine isi asuma raspunderea pentru faptul ca o echipa a retrogradat pe mina acestui individ?

Asta nu a fost o greseala. Totul a fost premeditat. Echipe mari se desfiinteaza, si apar echipe de țară cu primari smecheri sustinuti politic.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează
Close