FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFERURI

FOTO OFICIAL Hermannstadt, dimineață agitată pe piața transferurilor! Adrian Bălan și Alin Dobrosavlevici au semnat cu echipa lui Miriuță

Articol de GSP - Publicat miercuri, 15 ianuarie 2020 12:07

Hermannstadt, echipa antrenată de Vasile Miriuță, a anunțat în această dimineață transferurile lui Adrian Bălan (atacant, 29 de ani) și Alin Dobrosavlevici  (fundaș central, 25 de ani). 

Adrian Bălan, ultima oară la Poli Iași, s-a numărat printre jucătorii dați afară de Mircea Rednic din „Copou”. Atacantul cu 43 de goluri în Liga 1 vine la Hermannstadt din postura de jucător liber de contrat. El a mai evoluat pentru Dinamo II, Sportul Snagov, CS Ștefănești, Voluntari și Poli Iași.  

Alin Dobrosavlevici a fost achiziționat de sibieni de la Concordia Chiajna. Acesta a mai jucat de-a lungul carierei pentru Dinamo, Clinceni, ASA Târgu Mureș, ACS Poli Timișoara sau Dunărea Călărași. 

„Atacantul Adrian Bălan și fundașul central Alin Dobrosavlevici au semnat în această dimineață cu A.F.C. Hermannstadt! Cei doi se află în Spania, la Marbella, unde au intrat deja în programul de pregătire al echipei sub comanda lui Vasile Miriuță.  

Pe această cale, A.F.C.Hermannstadt le spune celor doi fotbaliști bun venit și mult succes sub culorile FCH!”, se arată în comunicatul emis de Hermannstadt. 

VIDEO // Cantonament Hermmanstadt » Miriuță: ”Sută la sută, Dinamo se bate cu noi la retrogradare”

Vezi și: 

DINAMO // EXCLUSIV VIDEO Iuliu Mureșan: „Dinamo e enigma fotbalului românesc, e greu de explicat ce se întâmplă acolo”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează