FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI SF. GHEORGHE

FOTO OFICIAL Transfer de marcă în Liga 1 » Un fotbalist cu 5 prezențe în echipa națională a fost prezentat astăzi

FOTO: Facebook @Sepsi OSK
FOTO: Facebook @Sepsi OSK

Articol de - Publicat vineri, 15 iunie 2018 13:31

Sepsi Sf. Gheorghe l-a transferat pe mijlocașul bulgar Stefan Velev (29 de ani), ultima dată la Slavia Sofia.

Stefan Velev este un mijlocaș defensiv cu o calitate rară: lovește mingea la fel de bine cu ambele picioare. În sezonul recent încheiat a marcat 3 goluri și a oferit două pase decisive pentru Slavia, alături de care a terminat pe poziția a 7-a în Bulgaria.

5
selecții are Velev în prima reprezentativă a Bulgariei

"E un jucător care a acceptat o provocare nouă în România pe plan profesional. A fost propus de un colaborator al clubului și după ce am analizat jucătorul împreuna cu stafful tehnic am decis să-l transferăm. A avut și apariții în naționala țării sale. E un băiat de caracter și asta e primordial la noi, ca orice jucator care vine să aibă caracter .

Cunoaștem cum sunt jucătorii bulgari ca mentalitate și se mulează foarte mult pe stilul nostru de joc. Eugen ține legatura cu baieții care joacă în Bulgaria și cu care a și lucrat. Am primit informații pozitive despe jucător. Mai urmează transferuri.  O să facem anunțurile la momentul finalizării contractelor", a declarat Janos Bokor, președintele lui Sepsi OSK.

Velev a mai evoluat de-a lungul carierei la Levski Sofia și Dinamo Tbilisi și este cota la 400.000 de euro pe transfermarkt.de.

Încă un transfer oficial

Florin Ștefan, fundașul de 22 de ani care a evoluat la Juventus București în sezonul recent încheiat, a semnat cu Sepsi.

"Este un jucător tânăr pe care l-am urmărit de foarte mult timp. Le mulțumim celor de la Juventus că nu au pus piedici transferului și că au fost de acord să vină aici. Este un jucător tânăr, de perspectivă și are potențial să ajungă la un nivel foarte. Depinde doar de el", a adăugat Janos Bokor.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează