FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI

FOTO OFICIAL Un brazilian și un croat au semnat cu Sepsi Sfântu Gheorghe

Gabriel Moura, prezentat oficial +1   FOTO
Gabriel Moura, prezentat oficial

Articol de - Publicat miercuri, 27 iunie 2018 16:46

Sepsi Sfântu Gheorghe are planuri îndrăznețe pentru sezonul următor și transferă jucători pe bandă rulantă. Azi, încă doi au semnat cu una dintre  surprizele plăcute ale play-out-ului de anul trecut.

Este vorba despre fundașul dreapta brazilian Gabriel Moura (30 de ani), fost la Anorthosis Famagusta și Gil Vicente, și goalkeeper-ul croat Ivan Covici (27 de ani), ultima oară la Apollon Smirnis, care a semnat pe doi ani. 

Până acum, Sepsi s-a mai înțeles cu Florin Ștefan, fost la Juventus București, bulgarul Stefan Velev, Stephan Drăghici (împrumut de la Juventus București) și Gabriel Dodoi (împrumut de la CFR Cluj), ultimii doi fiind eligibili pentru postul U21.

În această vară, au părăsit echipa din Sfântu Gheorghe jucătorii Albert Dalmau, Benjamin Kuku, Filipe Oliveira, Alejandro Gorrin, Nick Ross, Milovan Petrovikj, Sebastian Ghinga și Constantin Dima, respectiv portarul Marko Jovanovski.

Vezi și: Întăriri pentru Sepsi! A prelungit contractul unor jucători importanți

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează