FOTBAL  »  Superliga  »  JUVENTUS BUCUREȘTI - DINAMO

FOTO Pariuri neașteptate la Juventus - Dinamo în această după-amiază! Un român a mizat sume mari pe surpriză

Juventus a produs o surpriză imensă în meciul tur, când s-a impus cu 2-1 în +3   FOTO
Juventus a produs o surpriză imensă în meciul tur, când s-a impus cu 2-1 în "Ștefan cel Mare" // FOTO: RAED KRISHAN

Articol de GSP - Publicat marti, 15 mai 2018 19:58

Dinamo joacă în această seară pe terenul lui Juventus București, într-o partidă contând pentru etapa a zecea a play-out-ului. 

Un parior din Constanța a șocat după ce a ales să parieze o sumă impresionantă pe mai multe variante ale victoriei lui Juventus. Asta în ciuda faptului că traversează o formă extrem de slabă, cu 5 înfrângeri în ultimele 6 meciuri din play-out, iar Dinamo e liderul incontestabil al clasamentului, cu doar două înfrângeri în nouă meciuri. 

Pe adresa redacției au sosit imagini cu trei bilete pariate chiar în această după-amiază, cu mai puțin de patru ore înainte de startul meciului. Un parior a jucat 3 bilete, toate pe victoria lui Juventus: Acesta a pariat 500 de lei pe o victorie a gazdelor și un meci în care ambele să înscrie, 3500 de lei pe 1/1 final și 4700 de lei pe victoria lui Juventus. Adică un total de 8700 de lei pariați pe o înfrângere a echipei lui Florin Bratu

Juventus e ultima în clasament, cu 16 puncte, și își joacă în această seară una dintre ultimele șanse: fără victorie, retrogradarea e din ce în ce mai aproape pentru echipa din Colentina. 

  • Juventus București - Dinamo se joacă în această seară, de la ora 21:00. Partida va putea fi urmărită în format liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV Digi Sport, TV Telekom Sport și Look TV. 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (14)
bogat
bogat  •  16 Mai 2018, 11:19

bine ca promovati toti idiotii care doresc sa iasa-n fatza cu ceva. ca sa citez un clasic in viata nu pot decat sa-i spun tzaranului ca "imi pare bine ca ai luat tzeapa". si cu siguranta ca ati facut-o pentru ca aveati munitie sa strigati blat in caz ca ar fi castigat Juventus...uite ca unii au pariat sume importante pe surpriza, precis ca stiau ceva, mafia pariurilor etc etc.

gigi.scula
gigi.scula  •  16 Mai 2018, 07:38

Si pana la urma... a castigat ceva?? =))

1734769259936803
Cezar Căruntu  •  16 Mai 2018, 00:52

Felicitări. Sper că dă o bere din câștig.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează
Close