FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - CONCORDIA CHIAJNA 2-1

FOTO Penalty refuzat pentru CFR Cluj! Un arbitru din București n-a văzut un fault evident + Părerea specialistului

Captură TV Telekom Sport +2   FOTO
Captură TV Telekom Sport

Articol de GSP - Publicat sambata, 04 august 2018 23:08

Spiritele s-au încins în prelungirile partidei dintre CFR Cluj și Concordia Chiajna, la scorul de 2-1 pentru ardeleni, când arbitrul Andrei Antonie nu a acordat un penalty campioanei României. Până la final nu s-a mai marcat niciun gol.

Camora a căzut în careu la un duel cu Ronaldo Deaconu, însă centralul i-a arătat cartonașul galben jucătorului de la CFR Cluj considerând că a simulat.

Fotbalistul a protestat vehement, dar nimic n-a mai schimbat decizia lui Antonie. Pe reluările TV se vede clar că Ronaldo Deaconu îi dă în picior lui Camora și acesta cade.

"Dă mingea pe lângă el și-l ia cu totul. E penalty clar", a declarat fostul arbitru Dan Lăzărescu, la TV Telekom Sport.

Brigada de la meciul de azi

Arbitru:  Andrei Antonie (București) / Asistenți: Octavian Șovre (Satu Mare), Sebastian Gheorghe (Suceava) / Rezervă: Iulian Călin (Argeș) / Observator: Florin Hincu (Brașov)

CLASAMENT LA ZI ÎN LIGA 1

clipboard01

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (20)
andrei.f
andrei.f  •  05 August 2018, 13:00

CFR a fost o campioană umflată cu paiul anul trecut, arbitrii i-au suflat în pânze. Dar, acum s-a terminat, nu mai sunt în cărți ceferiștii !

883135188391540
Popa Corneliu  •  05 August 2018, 11:27

S-a vazut si-n dubla cu Malmo ca cfrfuratot daca nu "primeste cadou" penalti-uri nu stie sa castige! Atata timp cat Politicul s-a implicat in fotbalul romanesc Cooperativa Echipelor de Primarii va dudui! Gica Popescu ca sa obtina presedintia FRF este in stare sa se duca manager la Cluj ca Grupul de la Cluj, a d-lui Dancu de la Presedintie, "sa-l unga/propulseze" in varful FRF, altfel nu se poate, capisci?

observator_federal
observator_federal  •  05 August 2018, 10:02
Postat de anne1970_ar pe 05 August 2018, 03:19

Taci si rontaie seminte, orientalule, ca faceti tara de ras...!!!!

Ba tu te faci de râs și, evident, nu îți dai seama de lucrul ăsta... După părerea ta, stepele Euro-asiatice sunt mai "ocțidentale" decât Bizanțul?

Vezi toate comentariile (20)
Comentează