FOTBAL  »  Superliga  »  PROTEST

FOTO Plănuia să-i provoace pe fanii lui Sepsi! Mesajul special pregătit pe sub tricou de un fotbalist din Liga 1

FOTO: Bogdan Bălaș
FOTO: Bogdan Bălaș

Articol de GSP - Publicat miercuri, 21 martie 2018 17:25

Gabriel Deac, fotbalistul celor de FC Voluntari, pregătise un mesaj special în cazul în care ar fi reușit să marcheze în duelul cu Sepsi din play-out, încheiat 2-2. 

Pe sub tricoul de joc, mijlocașul a purtat în meciul de la Sfântu Gheorghe un altul, pe care scria "Aici este România". 

"Îmi pare rău că n-am reușit să marchez și să-l arăt. Am fost primiți bine, s-au comportat bine cu noi, dar e ciudat să nu se vorbească limba română în țara noastră", a declarat Gabriel Deac, după partida cu Sepsi, încheiată 2-2, potrivit sptfm.ro.

La finalul lui 2017, fostul jucător dinamovist Ionuț Nedelcearu a recurs la un gest asemănător în partida Sepsi - Dinamo 0-3.  Imediat după ce a înscris împotriva covăsnenilor, Nedelcearu a afișat în fața suporterilor lui Sepsi un tricou cu Avram Iancu, revoluționar român pașoptist cu un rol determinant în Revoluția de la 1848 din Transilvania.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (16)
tihi
tihi  •  22 Martie 2018, 11:27
Postat de conasu_boeru pe 21 Martie 2018, 18:05

Nu era nici o provocare , le reamintea celor din zonă unde trăiesc și ce stat trebuie să respecte !!!!

Gest bolnav...nu reaminteste nimic oamenilor de bine si cu bun simti !! Cei din tinutul Covasnei stiu unde traiesc,respecta nu numai locurile si tara natala ci toate regiunile,statele si popoarele cea ce este firesc, crestinesc si omenesc !!

tihi
tihi  •  22 Martie 2018, 11:20
Postat de Luu Luu pe 21 Martie 2018, 18:44

Ce mare patriot trompeta , omul avea un mesaj clar , si are perfecta dreptate , tu ai facut ceva cu viata ta fraiere ? El e fotbalist si e tanar de perspectiva , tu esti *** *** ce vorbeste ..

Asemenea mesaje dovedesc lipsa de cultura si inteligenta !

tihi
tihi  •  22 Martie 2018, 11:17
Postat de Mihai Lucian pe 21 Martie 2018, 21:39

***..una este sa vorbesti cu ma'ta si tac'tu limba materna in propria curte..desi locuiesti intr'o alta tara..dar cand iesi in lume esti obligat sa inveti si sa vorbesti limba tarii in care te afli..daca te duce putin capul..***

Cine nu vorbeste limba tarii ?? Majoritatea celor din Covasna,vorbesc mai multe limbi. Vino sa facem un dialog la fata locului,si sa nu manipulez intelectul oamenilor fara sa cunosti realitatea !!

Vezi toate comentariile (16)
Comentează