FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FOTO Planuri impresionante pentru baza de pregătire a steliștilor » Toate detaliile despre investiția lui Becali

Articol de GSP - Publicat duminica, 28 mai 2017 09:44

Gigi Becali pregătește investiții masive în baza de pregătire a echipei roș-albastre, de la Berceni.

Potrivit unei postări distribuite de Mihai Stoica pe pagina sa de facebook, planurile pentru baza stelistă sunt impresionante, iar aceasta va fi gata. 

Echipa roș-albastră va avea 8 terenuri de fotbal, un teren de minifotbal, o sală de forță, o sală de recuperare, Spa pentru echipa de seniori și echipa de juniori, tribune și cantonamente pentru 440 de juniori.


"În acest moment, la baza Stelei există două terenuri cu iarbă naturală, dar și un teren mic, care va fi închis pe perioada iernii, o sală de forță, o bucătărie și sală de mese cu 50 de locuri, dar și o clădire cu două etaje, în care se află birourile conducerii administrative și ale staff-ului tehnic. Un etaj este special amenajat pentru jucători și staff, acolo unde există camerele de odihnă ale acestora", dezvăluie sursele Gazetei Sporturilor.

Din această vară, în Berceni va începe din nou șantierul! Când jucătorii vor fi plecați în Slovacia și Olanda, muncitorii se vor întoarce la Berceni pentru construcția a șase terenuri de antrenament, dar și a unui teren de joc cu o tribună de două mii de locuri, pe care să evolueze formația secundă a clubului, înscrisă în Liga a 3-a.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (90)
1198766430181192
Abigail Laslas  •  28 Mai 2017, 22:42

Ce-mi place cand se dau haterii antistelisti cu fundul de pamant. Iote ca la Steaua nu stam cu parloaga sa vina altii sa ne faca stadion. Ofticati-va "fani" ai echipei fantoma talpagasteana si ai aleia care n-a luat titlul de foooaarte mult :))

roja_azul76
roja_azul76  •  28 Mai 2017, 21:05
Postat de timm pe 28 Mai 2017, 17:35

Ce inseamna sa fii gigist? Sa ti cu fcsb si sa te crezi stelist. Sa termini campionatul pe 2 si sa te crezi campion. Sa crezi ca daca ai o bricheta la tine poti castiga orice meci in deplasare. Sa pierzi 0-5 acasa si sa crezi ca e rezultat bun. Sa crezi orbeste orice spune infractorul gigi. Sa crezi ca la Cluj 1,7 milioane in valiza e foarte corect si gigi a facut puscarie POLITIC apoi .Sa fii mult mai supus decat Lutu. Sa nu intelegi deloc ROAFul. Sa te cheme Ares si nici la miting sa nu iesi din casa se frica.

Copy-paste....ca de obicei.

sexilian
sexilian  •  28 Mai 2017, 19:31

si brrr si brrrrr si gura goala o sa aiba probleme cu amigdalele daca nu face ***,mai taiati si voi.........

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (90)
Comentează