FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN - DINAMO

FOTO Preluare cu dreptul, gol cu stângul! Cine e jucătorul dorit de FCSB, care a marcat în poarta lui Dinamo și cui i-a dedicat reușita: "Lovește cu ambele picioare"

Captură TV Telekom Sport +9   FOTO
Captură TV Telekom Sport

Articol de - Publicat luni, 06 august 2018 21:17

Darius Olaru (20 de ani) a deschis scorul în meciul din etapa a treia cu Dinamo după o acțiune superbă. Gaz Metan a învins-o pe Dinamo, scor 3-2.

Mijlocașul ofensiv a primit o centrare genială de la Sorin Bușu (29 de ani), care a survolat toată apărarea dinamovistă, Olaru a preluat cu piciorul drept și a finalizat cu stângul, fără nicio șansă pentru Penedo.

Imediat după gol, fotbalistul crescut de Gaz Metan s-a îndreptat către tribuna oficială pentru a-i dedica reușita lui Cristi Pustai, actualul director tehnic al medieșenilor. Pustai e cel care l-a promovat pe Olaru la prima echipă în 2016.

Preluare cu piciorul drept

dr
Captură TV Telekom Sport

Finalizare cu piciorul stâng

st
Captură TV Telekom Sport

Olaru a fost omul cu pasa decisivă în minutul 58 la golul lui Carlos Fortes. Darius a recuperat la mijlocul terenului și i-a trimis mingea atacantului care a înscris.

Urmărit de FCSB

Evoluțiile foarte bune din sezonul trecut l-au adus pe Olaru în atenția FCSB, care îl urmărește în continuare și e dispusă să facă o ofertă concretă pentru jucător dacă nu în această vară, cu siguranță în iarnă.

Cristi Pustai chiar i-a făcut o caracterizare aparte lui Olaru, într-un interviu pentru GSP.ro: " Ar putea face pasul nu doar la Steaua, ci și în străinătate. Începe să stârnească și interes din exterior. Clubul ar fi dispus să-l lase să plece pentru un preț corect.El poate lovi mingea cu ambele picioare, e un jucător care are preluarea spre poartă. De fiecare dată atacă poarta, nu e un jucător care să joace mult înapoi. Are o tehnică bună".

500.000 €e cota de piață a lui Olaru, conform transfermarkt.de

67 de meciuri a jucat Olaru pentru Gaz Metan în toate competițiile inclusiv în liga secundă și a marcat 5 goluri

 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
100002473541087
Danut Ognean  •  07 August 2018, 11:30

ha ha ha gigiul incepe din nou ca doreseste jucatori de la viitoarea adversara!rusineeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee gigiule

romeverest
romeverest  •  07 August 2018, 09:20

A prelua mingea cu dreptul si a suta cu stangul a devenit o mare realizare a fotbalului romanesc, de parca baietii astia ar baschetbalisti si nu fotbalisti !! Toate aceste lucruri se invata inca de la grupele de copii si juniori !!

martinpen
martinpen  •  07 August 2018, 08:48

Hai ca am inteles cine e vedeta in Romania. Unul care face preluare cu dreptul si mai da si cu stangul... Iti dai seama ceilalti fotbalisti in ce hal sunt ? Rusine, autorule de articol... de ce nu scrii despre femei ? acolo e locul tau.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează