FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CAMPIOANĂ

FOTO S-a rupt trofeul! Pățania trăită de ardeleni după titlul câștigat

Foto: Cristi Preda / Gazeta Sporturilor
Foto: Cristi Preda / Gazeta Sporturilor

Articol de - Publicat luni, 21 mai 2018 09:00

Nebunia de după câștigarea titlului de către CFR Cluj a făcut o victimă: trofeul de campioană.

Trofeul, care și-așa n-a fost cel lucrat manual pe care-și dorea LPF să-l ofere campioanei, ci unul cumpărat, a fost rupt. Mai exact, partea de jos a trofeului a cedat în timpul fiestei ardelenilor. 

În poza atașată mai jos realizată de fotograful GSP, Cristi Preda, se poate observa că partea de jos a cupei a fost ruptă. 

cp 743
Foto: Cristi Preda

Trofeu cumpărat din comerț

Campioana României trebuia să primească un trofeu lucrat manual, însă realizatorii acestuia n-au terminat la timp cele două bucăți pe care trebuiau să le construiască pentru a le duce la FCSB și la CFR și LPF a trebuit să-și schimbe planurile.

Astfel, LPF a cumpărat din comerț două trofee pe care le-a trimis la București și Cluj, urmând ca trofeul executat manual să fie primit de CFR Cluj în prima etapă a sezonului următor. (Mai multe detalii AICI!)

CLASAMENT FINAL PLAY-OFF!

Citește și: Gigi Becali și-a vărsat amarul după ce a pierdut încă un titlu: decizia luată în cazul lui Dică + atacantul pe care-l vrea în locul lui Alibec: "E cleptoman, dar își face crucea bine"

Citește și: Traseu horrror pentru CFR în preliminariile Ligii, doar FCSB e cap de serie în play-off! Cine ne reprezintă în Europa, programul și posibilii adversari

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (14)
cpt.ahab
cpt.ahab  •  21 Mai 2018, 13:01

"Pe Pământ cantitatea de inteligență e constantă, crește numai populația". Asta se vede, de la an la an. "Idiocracy" e mic copil...

sooos1ck
sooos1ck  •  21 Mai 2018, 12:50
Postat de haideusicfr pe 21 Mai 2018, 11:31

Daca ar fi castigat fcsb cum ar fi fost campionatul?

Avem fotbal slab, oricine l-ar fi castigat; Sper sa facem puncte in Europa anul asta, sa ridicam putin nivelul!

haideusicfr
haideusicfr  •  21 Mai 2018, 11:31
Postat de spinoza pe 21 Mai 2018, 10:12

O gluma de trofeu ca si fotbalul din tara noastra!

Daca ar fi castigat fcsb cum ar fi fost campionatul?

Vezi toate comentariile (14)
Comentează