FOTBAL  »  Superliga  »  DUNĂREA CĂLĂRAȘI - GAZ METAN MEDIAȘ 0-0

FOTO Sculptorul bustului lui Ronaldo s-a apucat de desenat?! EPIC FAIL în tribune la Călărași, de ziua lui Alexa :D

foto: Captură TV Telekom Sport
foto: Captură TV Telekom Sport

Articol de GSP - Publicat duminica, 28 octombrie 2018 14:23

Dunărea Călărași și Gaz Metan au încheiat la egalitate, 0-0, partida din etapa a 13-a a Ligii 1. 

Partida a avut loc chiar în ziua în care Dan Alexa, tehnicianul gazdelor, a împlinit 39 de ani. Suporterii călărășenilor au vrut să cinstească cum se cuvine momentul și i-au dedicat "Chirurgului" o scenografie specială. 

Suporterii au afișat o pânză pe care era înfățișat un portret al lui Alexa, alături de mesajul: "Numărul 5 te-a consacrat peste tot unde ai jucat / Te cinstim, te admirăm și azi toți te aplaudăm", a fost banner-ul afișat de galeria Dunării.

Problema a fost că portretul dorit a părut mai mult o caricatură. În afara numărului 5, nimic nu prea aduce cu antrenorul Dunării. Desenul îl înfățișează mai degrabă pe Mike Tyson cu păr. :)


Bunele intenții ale suporterilor de la Călărași s-au transformat într-un EPIC FAIL, iar imaginile amintesc de ce a pățit Pancu în aprilie, pe Arena Națională, în CSA Steaua - Rapid. DETALII+FOTO AICI

Sau de celebrul bust al lui Cristiano Ronaldo - FOTO aici

Urmărește AICI partida dintre Dunărea Călărași și  Gaz Metan Mediaș

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
marius.bxl
marius.bxl  •  28 Octombrie 2018, 23:31

Mai bine idol la calarasi decat ,doar unul,trecut pe la saracii aia de la dinamo

brancusi
brancusi  •  28 Octombrie 2018, 16:20

Alexa,te iubim,ca ca tine nu gasim!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close