FOTBAL  »  Superliga  »  BARAJ UTA - ACS POLI 1-3 (1-2 ÎN TUR)

FOTO şi VIDEO EXCLUSIV Imaginile serii: i-au ras mustața lui Ionuț Popa! :D » Scene de senzaţie surprinse de fotoreporterul GSP în vestiar, după barajul UTA - ACS Poli

FOTO: Raed Krishan +10   FOTO
FOTO: Raed Krishan

Articol de - Publicat joi, 15 iunie 2017 19:32

ACS Poli Timişoara s-a impus astăzi cu 3-1 în meciul retur al barajului jucat cu UTA pentru rămânerea în Liga 1, iar fotbaliştii timişorenii l-au convins pe Ionuţ Popa să-şi radă mustaţa la finalul partidei de la Şiria. În partida tur, timişorenii câştigaseră cu 2-1. 

"Ne-aţi promis că vă radeţi mustaţa dacă rămânem în Liga 1", i-au transmis fotbaliştii Timişoarei lui Ionuţ Popa după meci, iar tehnicianul a cedat şi s-a dus în fața oglinzii.

Popa nu a vrut să se lase pe mâna jucătorilor săi, aşa că a încercat să rezolve cazul de unul singur, cu un aparat de bărbierit. Nu prea s-a descurcat, mustața i-a pus ceva probleme, iar în cele din urmă a fost ajutat de doi dintre elevii săi.

Fotoreporterul GSP a asistat la scenele din vestiarul lui ACS Poli şi a surprins o serie de imagini memorabile cu Ionuţ Popa!

"Chiar dacă am avut clinciuri cu galeria arădeană eu sunt de-al locului şi ţin şi cu UTA" Ionuț Popa, antrenor ACS Poli

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (9)
849116668469409
Andrei Kolozsi  •  16 Iunie 2017, 10:34

felicitari pentru salvarea de retrogradare ( dupa penalizarea de 14 puncte e chiar un miracol) dar rolul asta de clovn si scandalagiu il descalifica. A vazut ca se vinde bine imaginea de " show -man " in interviuri ( gen sumudica ) cu picanterii si circoteci de caterinca si e luat de val . Mai mult autocontrol d nule antrenor si pedagog !!

fcsb.86
fcsb.86  •  16 Iunie 2017, 08:56
Postat de redshow pe 15 Iunie 2017, 21:08

Bravo lor !!! Timisoara merita sa aiba echipa in liga I. Ionut Popa este un antrenorcare face treaba peste tot unde merge. Cred ca are printre cele mai lungi mandate dintre toti antrenorii din Romania . Pacat ca nu are si Aradul o echipa in Liga I . Nu joaca cine stie ce fotbal dar mai bine ei decat echipele satesti din sudul tarii !!!

Poate sunt eu deplasat, dar cu minusul de puncte cu care Timisoara a inceput campionatul, ramanerea in liga1 este o performanta poate mai mare de cat castigarea campionatului ca si dificultate ma refer. Au jucam mult mai multe meciuri in play-out, au jucat si acest baraj, au facut o figura frumoasa si in cupa, jos palaria. Popa chiar a facut o treaba extraordinara, eu comentez strict profesional, iesirile lui nu au nici o legatura cu ceea ce a realizat. Bravo lui!

983732924972315
Soos Vilmos  •  15 Iunie 2017, 22:07
Postat de balauru48 pe 15 Iunie 2017, 20:47

Antrenorul cocalar, Johnny Popa!

Comentariul de mai sus arata clar ca intelectul tau se afla la nivelul balaurului ancestral.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează