FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN - CS U CRAIOVA 0-0

FOTO ȘOCANT Scene ireale în Liga 1 » Se putea întâmpla o tragedie: gafă de proporții a medicilor

Foto: Captură TV Telekom Sport +2   FOTO
Foto: Captură TV Telekom Sport

Articol de GSP - Publicat luni, 11 decembrie 2017 10:57

Meciul dintre Gaz Metan Mediaș și CS U Craiova (0-0), disputat în ultima etapă a Ligii 1, a oferit o imagine absolut șocantă, cu o intervenție ratată a medicilor care ar fi trebuit să ajute un jucător accidentat.

Atacantul Darius Olaru (19 ani) s-a accidentat după un duel aerian cu Kelici și a fost preluat de o ambulanță chiar de pe teren și transportat la spital, unde i-au fost făcute investigații.

Totuși, personalul medical prezent la meci i-a așezat complet greșit gulerul cervical fotbalistului, în momentul în care acesta a primit îngrijiri medicale pe gazon. Ambulanța prezentă la meci aparține Centrului Medical de Elită Mediaș.

Fotbalistul își putea disloca o vertebră din cauza poziției gâtului sau se putea sufoca deoarece nu i se putea aplica o traheotomie în caz de urgență.


Foto: Captură TV Telekom Sport

Cum ar fi trebuit așezat gulerul:

Tomografia efectuată de Olaru a arătat că fotbalistul a suferit doar o contuzie ușoară, iar în cel mai scurt timp acesta va putea reveni la antrenamente.

"Acum sunt bine, a fost o contuzie, mă mai doare capul, încă sunt amețit, iar dacă durerea îmi va trece pot reveni de mâine la antrenamente", a spus jucătorul pentru site-ul local gazistul.ro.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
adyy25
adyy25  •  11 Decembrie 2017, 14:59

Ia uitati-va mai bine la cele doua gulere. Desi par cu aceleasi culori, ele nu sunt la fel. Ca atare, e posibil sa fi fost puse in regula.

micutzudan
micutzudan  •  11 Decembrie 2017, 14:48

Am trecut si eu pe la "centrul de ne elita", mai bine stăteam acasa, vorba aceea "" cum e turcu si pistolu", cum e patronul asa sunt si serviciile prestate. Amin.

paiazze
paiazze  •  11 Decembrie 2017, 14:17

Contuzie? Ma gandesc ca o fi comotie, daca il doare capul si a fost scos pe targa. Daca era o contuzie avea un cucui... Nu sunt medic sau infirmier, desi aparent nu e mare branza, cred ca i-as fi pus gulerul ala mai bine decat amaratii aia.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează