FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - DINAMO, 20:30, DIGI, TV TELEKOM, LOOK, GSP

FOTO Supercoregrafie pregătită de ultrașii steliști » Anunțul Peluzei Roș-Albastre

FOTO: Alex Nicodim
FOTO: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat duminica, 24 septembrie 2017 18:09

Deși Arena Națională nu se va umple, așa cum se întâmplă în mod tradițional la derby-urile FCSB - Dinamo, suporterii celor două echipe promit o atmosferă de vis la duelul care va avea loc în această seară, de la ora 20:30.

Peluza Roș-Albastră, nucleul ultrașilor ce susțin FCSB, promit, conform ultimelor informații, o coregrafie superbă pentru meciul cu Dinamo. 

"Veniți devreme la stadion. Ascultați indiciile liderilor pentru ca spectacolul să fie total. Steagurile, eșarfele și fularele să nu lipseacă", e îndemnul transmis prin intermediul paginii oficiale de Facebook. 

De partea cealaltă, nici dinamoviștii nu se vor lăsa mai prejos. Aceștia au epuizat cele 8.600 de bilete destinate galeriei dinamoviste și anunță o nouă prestație spectaculoasă, așa cum s-a la întâmplat la fiecare derby de până acum.

AICI poți urmări FCSB - Dinamo în format liveTEXT 

  • Derby de România e azi, de la ora 20:30, liveTEXT pe GSP.RO. Partida poate fi urmărită în direct la TV Digi Sport, TV Telekom Sport și Look TV. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (18)
steaua1986forever
steaua1986forever  •  24 Septembrie 2017, 20:25

Aceasta "peluza ros-albastra" e o penibilitate. Cel mai bine era sa stea acasă sau prin tribune cu ceilalți cetățeni ca si ei

john_milne
john_milne  •  24 Septembrie 2017, 19:46

Facem coregrafie cu ''Doar 5 luam in UCL'' si e bine!

samertx
samertx  •  24 Septembrie 2017, 19:42

Măcar să încerce ceva. Data trecută au încercat un mesaj și le-a ieșit un pleoșc, parcă a fost tras dintr-o armă de paintball. :))

Vezi toate comentariile (18)
Comentează