FOTBAL  »  Superliga  »  STADION

FOTO Tranșee la stadion! Arena pe care trebuia să se joace în 11 zile arată ca după bombardament

Ieșirea de la vestiare e avariată // FOTO: Ovidiu Boica +3   FOTO
Ieșirea de la vestiare e avariată // FOTO: Ovidiu Boica

Articol de - Publicat marti, 11 septembrie 2018 14:49

Cei de la FC Hermannstadt n-au nicio șansă să joace pe ”Municipal” cu CFR (22 septembrie) și FCSB (29 septembrie). Stadionul e în continuare un șantier. Și un pericol pentru fani și jucători, din cauza gropilor, a molozului și a schelelor.

Pe 20 august, președintele lui FC Hermannstadt, Teodor Birț, încă era optimist. "E timp. Mai avem o lună la dispoziție. Tribuna oficială e curățată. Trebuie anvelopată și apoi vor fi montate scaunele de plastic. Copertina e gata, sistemul de supraveghere e funcțional. Iar cei doi turnicheți de la intrare se pot pune în câteva zile. Totodată, se lucrează la pista de atletism și la fațada dinspre parc a arenei", explica el.

De atunci au trecut 21 de zile, iar situația nu s-a schimbat. Și nu trebuie să fii vreun expert în construcții ca să pricepi rapid că sibienii n-au nicio șansă să joace "șocurile" cu CFR, din 22 septembrie, și FCSB, 29 septembrie, pe propriul stadion.

"Municipalul" arată ca acum trei săptămâni. "Oficiala", cea care se dorea a fi gata până la meciurile amintite, așteaptă și acum să fie anvelopată. Și să i se monteze scaunele. Pista de atletism, la rându-i, e un dezastru. S-au făcut unele lucrări pentru montarea canalizării, într-adevăr, dar e departe de a fi terminată. Ca s-o parcurgi, e o adevărată aventură. Trebuie să faci slalom printre gurile de canal, mormanele de pământ și cabluri.

Tunelul pe care se ieșea până nu demult pe gazon e parțial avariat, căile de acces în stadion nu sunt gata, iar fațada arenei e împânzită cu schele și plase de protecție. Singurul care arată cât de cât acceptabil e gazonul. Deși, în multe locuri, pare mai degrabă un amestec de iarbă și nisip. Situație în care, FC Hermannstadt va trebui să-și continue exilul la Târgu Mureș. 

"Este greu tot timpul pe drumuri. Și pe teren, și ca susținere, care nu prea există, și financiar" Teodor Birț, președinte FC Hermannstadt

7.500de spectatori poate găzdui "oficiala" arenei din Sibiu, cea care trebuia să fie gata până-n 22 septembrie

19.000de locuri ar urma să aibă stadionul sibian după renovare, nocturnă și parcare

500 de spectatori, cel mult, au avut sibienii la meciurile de acasă jucate la Târgu Mureș

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (6)
titiduru22
titiduru22  •  11 Septembrie 2018, 18:53
Postat de Izabela Iuliana Nazare pe 11 Septembrie 2018, 17:08

si la multi ani ! cred ca nu mai are iohannis bani .

Cap ai minte ce-ti mai trebuie .

429038337266317
Dan Constantin Petre  •  11 Septembrie 2018, 18:13

Cu dichis si cu rabdare o sa iasa lucru mare. Sub un nou nume Soimii redivivus si pot dovedi ca se poate face performanta fara investitori p[ungasi si ma abtin sa dau nume...

537095073301815
Izabela Iuliana Nazare  •  11 Septembrie 2018, 17:08
Postat de dinamo_fan pe 11 Septembrie 2018, 15:54

stadionul asta o sa fie gata la anul.

si la multi ani ! cred ca nu mai are iohannis bani .

Vezi toate comentariile (6)
Comentează