FOTBAL  »  Superliga  »  CONTRACT

FOTO Un dinamovist convins a semnat astăzi cu o echipă din Liga 1 » Eșecul "câinilor" l-a împins către fotbal

Articol de GSP - Publicat luni, 13 august 2018 18:47

Alex Chilili (16 ani) a semnat astăzi primul său contract în calitate de fotbalist profesionist cu FC Voluntari.

Propunerea pentru semnarea contractului a venit încă de pe 3 august, la o zi după ce fundașul central împlinise 16 ani, dar și-a pus semnătura abia astăzi pentru că jucătorul a fost în lotul naționalei sub 17 ani a României.

Ioan Andone, managerul general al Voluntariului, a fost cel care a insistat pentru singurul interanțional din clubul ilfovean. De altfel, "Fălcosul" l-a sunat de mai multe ori pe tatăl lui Alex în ultima vreme pentru a-l convinge să continue la Voluntari.

39118137 1938380479538402 395341096667840512 n

Eșecul lui Dinamo l-a împins către fotbal

Tânărul fotbalist are o poveste interesantă. Apropiații lui Alex susțin că acesta s-a apucat de fotbal la 10 ani din dragoste pentru Dinamo. Decizia a luat-o când formația alb-roșie juca în cupele europene cu Metalist Harkov, iar "câinii" au ratat calificarea în grupele Europa League, după 0-2 și 1-2.

După acea ratare, atât el cât și familia lui au suferit serios pentru insuccesul lui Dinamo: "Atunci a fost momentul în care Alex a spus că vrea să se apuce de fotbal pentru a o duce pe Dinamo în Champions League"

Alex nu neglijează nici școala, unde are media 9,06. Văzut ca o mare speranță pentru fotbalul românesc, fundașul are și preparator fizic personal.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează