FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

FOTO Un jucător urmărit în trecut de Real Madrid și Barcelona a venit în Liga 1: "Sunt foarte fericit că am ajuns aici"

Luis Alberto alături de agentul Sergiu Dan
Luis Alberto alături de agentul Sergiu Dan

Articol de - Publicat luni, 30 iulie 2018 20:30

FC Hermannstadt l-a transferat astăzi pe bolivianul cu cetățenie spaniolă Luis Alberto Alí Vega, care a semnat pe 2 ani.

În vârstă de 24 de ani, Luis Alí poate juca pe ambele benzi în faza ofensivă, atât aripă dreapta, cât și stânga. Jucătorul a ajuns la Hermannstadt liber de contract după ce ultima dată jucase pentru brazilienii de la Ponte Preta.

Luis Alí a făcut astăzi vizita medicală sub privirile agentului Sergiu Dan, cel care l-a adus la Hermannstadt, dar și a conducerii sibiene.

"Sunt foarte fericit că trăiesc această experiență. Am venit aici să-mi ajut noua echipă și să muncesc pentru a răsplăti încrederea pe care mi-au acordat-o", a fost prima reacție a jucătorului.

Urmărit de Real Madrid, Barcelona și Chelsea

Presa spaniolă scria în urmă cu 8 ani, când jucătorul semnase cu Osasuna B, că Luis Alberto era în vederile lui Real Madrid, Barcelona, Chelsea și Tottenham, care-l monitorizau atent.

După 4 ani în care a jucat în ligile inferioare din Spania, Luis Alí a ales să se întoarcă în țara natală, la Bolivar.

În altă ordine de idei, în luna iunie jucătorul a evoluat în patru meciuri pentru naționala Boliviei.

sib
Bursa transferurilor la HERMANNSTADT

Antrenor: Alexandru Pelici (confirmat)
Veniri: Tsoumou (Ermis Aradippou), R. Zaharia (Ermis Aradippou), Dandea (Astra), N'Kololo (Caen), Antonov (Rudar Velenje), Began (Foresta Suceava), Chalkiadakis (PAS Gianina), Luis Alberto Vega (Ponte Preta)
Plecări: Surugiu (Craiova), R. Crișan (Astra), S. Lupu (Gaz Metan), Boboc (Astra), M. Stancu (Gaz Metan), Monea (Ripensia), Danci (Petrolul), C. Neagu, Târnovan, I. Popa (contracte expirate)

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
sala_dalles
sala_dalles  •  30 Iulie 2018, 21:19

Da deci acum un deceniu pe cind semnase cu osasuna B fiind umarit de real madrid in mod special dar si de barcelona....intre timp s-a maturizat deci se va retrage din fotbal la hermanstadt.

836827559758066
Marius Neculai  •  30 Iulie 2018, 21:06

Pe bune ăsta-i jucător,....,....puneți mânana și creșteți jucâtori români, jucători așa cum trebuie......de figuranți suntem sătui și mai bine ne delectăm cu meciuri de la strâini ,.....,sper să putem vedea fotbal de calitate românesc măcar din 2024.........treceți în lista de dorințe ce vă spun¡!!!!!!!!!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează