FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA GIURGIU - CFR CLUJ, AZI, 21:00, DIGI, TELEKOM, LOOK, GSP.RO

FOTO Unul dintre oamenii cheie care au readus titlul în "Gruia" se întoarce! Imagini exclusive înainte de Astra Giurgiu - CFR Cluj

FOTO: GSP +3   FOTO
FOTO: GSP

Articol de GSP - Publicat sambata, 06 octombrie 2018 20:06

Indiciile sunt tot mai clare: Marian Copilu, omul bun la toate din echipa managerială cu care CFR a câștigat titlul sezonul trecut, se întoarce în "Gruia".

Informațiile primite în ultimele zile s-au adeverit în această seară: Copilu a fost surprins într-o benzinărie în timp ce se îndrepta către stadionul din Giurgiu, locul unde CFR Cluj joacă în această seară. 

Acesta urmează să fie numit în funcția de președinte, post ocupat în ultimul deceniu de Iuliu Mureșan. Acum, Mureșan a fost scos din consiliul de administrație al clubului, tocmai pentru a i se arăta că nu mai e dorit acolo. 

CFR Cluj joacă în această seară pe terenul Astrei Giurgiu, de la ora 21:00. Partida va putea fi urmărită în format liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV Digi Sport, TV Telekom Sport și Look Sport. 

Vezi și: EXCLUSIV Mureșan e OUT de la CFR Cluj! Decizie de ultimă oră și detalii de culise: doi oameni noi în conducerea campioanei

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
485809194904413
Costel Tudor  •  06 Octombrie 2018, 23:08

Dacă într-adevăr Muresan va fi demis , CFR CJ va plânge f. curând după el !

roadghost
roadghost  •  06 Octombrie 2018, 21:04

Nu, faptul ca a fost vazut la o benzinarie demonstreaza doar ca voia sa alimenteze...sau sa-si ia tigari, poate...

turbozero
turbozero  •  06 Octombrie 2018, 20:50

oare a rezolvat meciul ca ultima data?

Vezi toate comentariile (5)
Comentează