FOTBAL  »  Superliga  »  UTA - ACS POLI 1-3

FOTO+VIDEO ACS Poli, victorie în dublă manşă contra rivalei UTA Arad » Timişorenii au întors rezultatul şi rămân în prima ligă!

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor +10   FOTO
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat joi, 15 iunie 2017 19:27

ACS Poli Timişoara s-a impus şi în meciul retur al barajului pentru Liga 1, scor 3-1 la Şiria, contra rivalei UTA Arad. În tur, timișorenii câștigaseră cu 2-1.

UTA a deschis rapid scorul, printr-o lovitură de cap expediată de Adrian Petre, însă timişorenii nu au cedat şi au întors rezultatul în doar cinci minute.

În minutul 17, Bărbuţ a şutat din interiorul careului, lăsându-l fără reacţie pe goalkeeperul Miron şi restabilind egalitatea.

Cinci minute mai târziu, Drăghici a rămas singur cu portarul, l-a driblat pe Miron în careu şi i-a adus în avantaj pe oaspeţi.

Cu câteva minute înainte de final, Henrique a profitat de o gafă în apărarea ardenilor şi a închis tabela la 3-1.

E al doilea baraj pentru promovare pierdut consecutiv de arădeni, după ce anul trecut au fost învinși de FC Voluntari. 

FINAL: UTA Arad - ACS Poli Timișoara 1-3 (în tur 1-2)
(Ad. Petre 5 / Bărbuț 17, Drăghici 22, Henrique '89)

Vezi aici liveTEXT

Echipele de start:

UTA: Miron - Adili, Manea, Gligor, Burlă - Strătilă, Chindriș, Tănase, Vîlceanu - A. Petre, Curtuiuș.
Rezerve: Barna - Polgar, Copaci, Jorza, Stahl, Copil, Piccioni
Antrenor: Laurențiu Roșu

ACS Poli: Straton - Străuț, Cânu, Scutaru, Șeroni - Bărbuț, Artean, Croitoru, Soljic - Mailat - Drăghici.
Rezerve: Curileac - Fucek, Bocșan, Ignea, Bîrnoi, Doman, Pedro Henrique
Antrenor: Ionuț Popa

 

 
 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (27)
bunga_bunga
bunga_bunga  •  16 Iunie 2017, 13:26
Postat de Florin Florin pe 15 Iunie 2017, 20:03

Duelul clonelor nici uta nu este cea care era in trecut bine ca nu a promovat uta direct k mai aveam o clona dupa fcsb astra giurgiu fosta ploiesti viitorul fosta salahorul csu craiova plus k daca mai ramanea si tg mures actuala asa, iasi.ul

ia zi, bai florinele, ca vad ca stii sa scrii. care din echipele actuale ale Romaniei nu e clona? zi una... si sa nu zici dinamo ca rad de tine

1615275382087697
Yuri Firsov  •  16 Iunie 2017, 08:34

CEI DE LA UTA S_AU FACUT DE ""RASUL LUMII""!!!SI-AU LUAT TOATE MASURILE PENTRU A FURA NEPERMITAND TELEVIZAREA (masura de ""neam prost"!!!)SI...AU RAMA TOT IN...B!!!

zecs93
zecs93  •  16 Iunie 2017, 01:13

pacat, ii vroiam pe uta in liga 1 pentru ca au galerie, sa nu creada ca am ceva cu timisoara, si pe ei ii astept, momentan sunt in liga 2 si ii cheama ASU TIMISOARA (echipa suporterilor) , pe clona asta recas nu-i recunosc ca fiind adevarata timisoara pentru ca nu au fanii de partea ei si nici palmaresu adevaratei nu il au , oricum greseli mari azi in apararea UTEI, au pierdut pe barba lor, Ionut POPA ala e poate cel mai bun antrenor al momentului din liga 1, sa pleci de la inceput cu -18 puncte si sa te salvezi in ultimu moment asta inseamna sa fi antrenor !!!

Vezi toate comentariile (27)
Comentează