FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - CONCORDIA CHIAJNA 2-0

FOTO + VIDEO CFR Cluj, din nou pe primul loc! Meci câștigat fără emoții în fața Concordiei Chiajna

FOTO: Mediafax
FOTO: Mediafax

Articol de - Publicat luni, 05 februarie 2018 22:39

Cu amintiri de zăpadă printre fulguială și striuri albe, CFR Cluj a primit o Concordia Chiajna deloc temătoare. Cel puțin în debutul meciului din Gruia, încheiat 2-0 pentru echipa lui Dan Petrescu!

În startul meciului, cu ajutorul unei devieri a gazdei Djokovici, trupa veteranului Ion Moldovan putea înscrie pentru 1-0. Croatul a șters o minge venită din corner puțin peste poarta colegului Arlauskis. Ar fi fost doar a treia echipă care să înscrie la Cluj, singurele fiind chiar urmăritoarele ardelenilor, FCSB și Craiova.

Rețeta lui Vinicius

Însă o ocazie a celui mai vechi stoper din lotul vișiniu, Andrei Mureșan, a anunțat reușita celuilalt. Vinicius. Brazilianul a ajuns la al treilea gol stagional cu un "cap" corect, puternic, venit după o centrare ideală de pe stânga, creionată de Culio.

Iar CFR a părut sigură pe situație. Deși Țucudean n-a fost vizibil, Ioniță n-a strălucit, iar Manea, singurul integralist al campionatului, a fost păstrat pentru duelul cu FCSB.

Golul liniștii după bară

Iar Chiajna a început și repriza a doua în forță. Bud, intrat în locul lui Deaconu, folosit în spatele vârfului pe foaie și pierdut ca închizător pe teren, a fost aproape de gol. Bară, lovitură de cap care îl bătuse pe Arlauskis, însă a sfârșit izbită de transversală.

A fost ultima oară când oaspeții au fost aproape de adversar. Căci imediat, la cealaltă poartă, Mailat a înscris un gol minunat. Un șut în vinclu, de la marginea careului, care a liniștit finalul pentru CFR.

Pată pentru MVP

Țucudean și Ioniță s-au revanșat apoi, au lucrat faza unui penalty obținut de primul după lansarea fostului jucător al Astrei. Însă Culio, cel mai bun jucător de pe teren, a ratat. Iar Caparco, portarul cu reflexele anului 2017 într-un meci cu Poli, și-a reparat și el greșeala.

S-a terminat 2-0, un scor care o readuce pe CFR pe 1, la două puncte peste FCSB. Urmează meciul direct!

CIFRELE MECIULUI
Posesie 56% / 44%
Cornere 4 / 4
Șuturi la poartă 12 / 5
Șuturi pe poartă 8 / 1

FINAL  CFR CLUJ - CONCORDIA CHIAJNA 2-0 (Vinicius 26, Mailat 59)

VEZI LIVETEXT PARTIDA! / VIDEO AICI

CFR Cluj: Arlauskis - Peteleu, Vinicius, A. Mureșan, Camora - Hoban, Djokovici - Ioniță II, Culio, Mailat - Țucudean
Rezerve: Vâtcă - Manea, Luchin, Bordeianu, V. Costache, Omrani, Ad. Păun

Concordia: Caparco - Bărboianu, Albu, Manasse, Fota - Babic, Bucșa, Deaconu - Grădinaru, Batin, Bumba
Rezerve: Vitkauskas - Bawab, Patache, Marius Pena, A. Georgescu, Nivaldo, Bud

***

 
 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (247)
haideusicfr
haideusicfr  •  06 Februarie 2018, 14:21

Mi-a placut jocul intregii echipe a CFR-ului ,Mailat a facut un joc de exceptie ,Culio ,Ionita . Dintr-o data s-au schimbat numele "vedetelor" CFR-ului. sa nu uitam insa cat de periculosi in faza de atac sunt mai toti jucatorii ,fundasi ,aparatari,Vinicius ,Muresan ,Camora,Djokovici. Bombele lui Djokovici nu le prindea Vlad de la Steaua. De asemenea mi-a placut revenirea lui Bud ,care mi-a placut foarte mult cand a ajucat la CFR. Putea sa ne arda.

haideusicfr
haideusicfr  •  06 Februarie 2018, 13:39

Intr-adevar Petrescu are cel putin o problema grava : Sa-i gaseasca loc lui Deac langa Ionita.sau invers. Pacat de Omrani, Vera a fost imprumutat , ramane ca Tucudean sa dea tot ce poate. Sper ca Balde sa nu fie boalnav. Acum in iarna asta care acum a inceput , rezisti greu. Oricum CFR e mult peste FCSB ,in mod normal ar trebui sa-i bata. La cate suturi puternice a tras CFR pe spatiul portii Vlad incasa doua goluri .

blatistu49
blatistu49  •  06 Februarie 2018, 09:18

golanul de Popa fluiera pro ciobanesc puscarisi un escroc ce treb scos din arbitraj

Vezi toate comentariile (247)
Comentează