FOTBAL  »  Superliga  »  U CRAIOVA - ASTRA 1-0

FOTO + VIDEO Craiova speră! Oltenii câștigă la limită cu Astra, 1-0, și o devansează pe FCSB

Facebook U Craiova +13   FOTO
Facebook U Craiova

Articol de GSP - Publicat sambata, 10 martie 2018 17:45

După un meci mediocru, U Craiova a fost salvată pe final de Mitriță. Oltenii au învins-o pe Astra cu 1-0 și au urcat temporar pe locul 2 în play-off. 

Prima ocazie a partidei a venit în minutul 18, când lovitura liberă executată de Mitriță a fost boxată de Plamen Iliev.

Oltenii au mai fost periculoși în minutul 35, când Gustavo a încercat o reluare spectaculoasă cu călcâiul, execuție care s-a dus însă peste poartă.

În minutul 63, craiovenii au avut o ocazie uriașă, dar Erico da Silva a scos de pe linia porții șutul lui Martici.

Craiova a dat lovitura în minutul 82, când Mitriță a înscris simplu din 6 metri după o centrare venită de la Mateiu.

Devis Mangia a surprins înaintea acestui meci, alegând să-l lase pe bancă pe Băluță. În schimb, în această seară a debutat portughezul Andre Santos, care nu a impresionat însă.  Bancu, marcatorul golului din meciul cu Dinamo din sferturile Cupei, nu a fost în lot, fiind menajat. 

Grație victoriei, Craiova a urcat pe locul 2. Oltenii au 29 de puncte, dar pot fi devansați de FCSB, care joacă duminică cu Viitorul. Astra e pe 5, cu 22 de puncte. 

FINAL » U Craiova - Astra Giurgiu 1-0
A marcat: Mitriță '82

TEXT / VIDEO

Echipele de start:

U Craiova: Mitrovici - R. Popa, Kelici, T. Ferreira - Martici, Andre Santos, Zlatinski, Briceag - Bărbuț, Gustavo, Mitriță
Rezerve:
Calancea, Popov, Screciu, Dimitrov, Mateiu, Burlacu, Băluță
Antrenor:
Devis Mangia

Astra: Iliev - Belu, Bejan, Erico da Silva, Al. Stan - Takayuki, Mrzljak - V. Gheorghe, F. Matei, Buș - Vera
Rezerve:
Rezerve: Lazar, Culda, Radunovici, Dandea, Abang, Biceanu, Moise
Antrenor:
Edward Iordănescu

 
 

Devis Mangia a surprins înaintea acestui meci, alegând să-l lase pe bancă pe Băluță. În schimb, în această seară a debutat portughezul Andre Santos, care nu a impresionat însă.  Bancu, marcatorul golului din meciul cu Dinamo din sferturile Cupei, nu a fost în lot, fiind menajat. 

Meciul a fost condus de arbitrul Alexandru Tudor, decizie care a stârnit furia echipei gazdă. Oltenii au emis un comunicat dur în care acuzau delegarea acestuia (detalii, aici).

PROGRAMUL PRIMEI ETAPE DIN PLAY-OFF:

Vineri, 20:45 CFR Cluj - CSMS Iași 2-1
Sâmbătă, 20:45 U Craiova - Astra
Duminică 20:45 FCSB - Viitorul

PROGRAMUL PRIMEI ETAPE DIN PLAY-OUT:

Vineri, 18:00 Botoșani - Juventus 0-0 
Sâmbătă, 18:00 Chiajna - Sepsi 1-1
Duminică, 18:00 Voluntari - Poli Timișoara
Luni, 20:45 Dinamo - Gaz Metan

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (45)
albalbastru72
albalbastru72  •  11 Martie 2018, 12:43

Gazetari de 2 lei ma vad nevoit sa fac 3 precizari pentru cei care nu au vazut meciul si vor fi indusi in eroare de incompetenta voastra:1-in minutul 35,Gustavo nu a dat cu calciiul peste poarta dragi cititori,asta e un procedeu inventat la gsp,el de fapt a reluat din foarfeca.2-Andre Santos nu a jucat rau deloc si 3-Bancu nu a fost menajat,era accidentat.Pentru informarea corecta a cititorilor de data asta o lasam asa (adica nu va percep nimic)dar la urmatoarea corijare incep sa tai facturi.

tzusti_reloaded
tzusti_reloaded  •  11 Martie 2018, 04:10

FICISIBI DUPA DECIZIA TRIBUNALULUI.. WATERFALL.. DEPP IN.. ? :))))))))))0 https://www.youtube.com/watch?v=9T3LviNslbE

zecs93
zecs93  •  11 Martie 2018, 03:36

Bun de tot Mangia asta, imi place , e poate cel mai bun antrenor parerea mea din liga 1 !!! Uitati-va ce joc practica CSU.Craiova si ganditi-va ca astea n-au facut niciun transfer, au fost singura echipa care n-a transferat nimic ( cu exceptia lui bic ala ) in rest nimik si uitati ce face omogenitatea, eu vad craiova vicecampioana , pe locu 1 cfr si fcsb sper pe 4 ca se pare ca vine si ASTRA tare din spate daca castiga cateva meciuri la rand !!!

Vezi toate comentariile (45)
Comentează