FOTBAL  »  Superliga  »  ACS POLI TIMIȘOARA - GAZ METAN 1-1

FOTO + VIDEO Egal chinuit la Timișoara! ACS Poli n-a putut să o învingă pe Gaz Metan deși a deschis scorul în minutul 4

Foto: Virgil Simonescu +8   FOTO
Foto: Virgil Simonescu

Articol de GSP - Publicat luni, 04 decembrie 2017 19:58

ACS Poli Timișoara a terminat la egalitate meciul cu Gaz Metan Mediaș, scor 1-1. Este a 4-a remiză consecutivă pentru bănățeni, care au ajuns la 5 meciuri fără înfrângere în campionat.

VEZI VIDEO

Drăghici a deschis scorul după doar 4 minute pentru ACS Poli, care a fost echipa mai vie. Startul reprizei secunde a adus-o pe Gaz Metan în prim plan, care a înscris prin Golubovici, fotbalist intrat pe teren la pauză.

ACS Poli Timișoara a ajuns la 25 de puncte și este pe locul 9, cu două puncte sub Poli Iași și Dinamo, ultimii cu un meci mai puțin. Gaz Metan urcă peste Sepsi, are 13 puncte și a ajuns la a 3-a remiză consecutivă.

***

FINAL ACS POLI - GAZ METAN 1-1 (Drăghici 4 / Glubovici 47)
VEZI LIVETEXT PARTIDA!

Echipele de start:

ACS Poli: Straton - Crețu, Bocșan, Melinte, Străuț - Artean, Vașvari - Al. Munteanu, Bîrnoi, Ciucur - Drăghici
Rezerve: Curileac, Șeroni, Haruț, Abraw, Curjurici, Croitoru, Doman

Gaz Metan: Greab - Popovici, I. Cristea, M. Constantin, Bușu - Sîrghi, Danci, I. Neagu - R. Romeo, Buziuc, Olaru
Rezerve: Pleșca, Tîrcoveanu, Bic, Curtean, Zderici, Golubovici, Chamed

***

 
 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
anne1970_ar
anne1970_ar  •  04 Decembrie 2017, 20:40

ACS Robu merge pe calea cea buna ca si Primaria.... Rusine mare pentru acest oras care, prin conducatorii lui, nu e in stare sa finanteze echipa. Pacat de antrenor...

sakamoto
sakamoto  •  04 Decembrie 2017, 20:15

Un arbitru penibil, care a acordat timisorenilor cartonase galbene, cu multa darnicie. Cred ca vreo 7-8, desi n-au fost faulturi dure, care sa duca la accidentari. Cu certitudine acest individ-Voman-arbitreaza la comanda:la fiecare meci, cind sufla la timisoreni, se da in spectacol. Fura de stinge! Cu el arbitru timisorenii nu au cistigat nici un meci si nici nu vor cistiga. Ce-ar zice Gigica, daca ar avea un astfel de arbitraj? Sau baietzii Craiolgutzei? Sau Dinamu? Ce scandal ar mai face! Poli este cea mai furata echipa, din Liga Ororilor. Zicea Dushan Uhrin cind antrena Poli Timisoara, iar arbitrii il furau ca-n codru:daca arbitrajele nu sint sincere-cinstite-fotbalul romanesc nu va progresa!Pt un fotbal curat.

dinamo_fan
dinamo_fan  •  04 Decembrie 2017, 19:03

20 bilete, restul sunt abonati. subscriu la ce a spus luis.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează