FOTBAL  »  Superliga  »  ANTRENOR

FOTO + VIDEO EXCLUSIV Dorinel Munteanu conduce primul antrenament + mesaj clar pentru jucători

Articol de - Publicat luni, 17 septembrie 2018 15:43

Dorinel Munteanu este, începând de azi, noul antrenor al Concordiei Chiajna, informație oferită în exclusivitate de GSP.ro în această dimineață. 

UPDATE 17:45

Dorinel Munteanu conduce deja antrenamentul Chiajnei și a avut un prim mesaj către jucători: "Vreau respect, dar respectul nu înseamnă să-mi spuneți Mister. Respectul mi-l arătați pe teren".

 

"Munti" a semnat un contract valabil un an, cu opțiune de prelungire pentru încă trei sezoane. 

Dorinel își dorea foarte mult să semneze cu Chiajna pentru a reveni în circuitul antrenoratului după ce în ultimii ani a fost într-o pasă întunecată ce a implicat și cantități serioase de alcoolAcum, tehnicianul de 50 de ani se declară reabilitat total și apt de muncă.

2 trofee
a câștigat antrenorul Munteanu: titlul de campioană și Supercupa României în 2011, cu Oțelul

În vârstă de 50 de ani, Dorinel Munteanu a antrenat la CFR Cluj, FC Argeș, FC Vaslui, U Cluj, FCSB, Oțelul Galați, Dinamo București, Mordovia Saransk, Kuban Krasnodar, Gabala, Astra Giurgiu, FC Zakho și CSMȘ Reșița. 

Ionuț Badea a lăsat-o pe Concordia Chiajna pe penultimul loc în Liga 1,cu doar 7 puncte acumulate în 8 etape. 

Vezi și: EXCLUSIV Ionuț Badea rupe tăcerea după despărțirea de Concordia » Explicație surpriză pentru rezultatele slabe: "Nu se poate construi nimic așa"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
randomm
randomm  •  17 Septembrie 2018, 18:06

wtf?

spinoza
spinoza  •  17 Septembrie 2018, 17:07

Succes Dorinel!

llillian
llillian  •  17 Septembrie 2018, 17:04

Cainii latra, ursul merge. Mult succes Dorinel.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează