FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - ASTRA

FOTO+VIDEO Fază de toată jena în Dinamo-Astra » "Superatacantul" s-a făcut de râs

Foto: Captură TV Telekom Sport +2   FOTO
Foto: Captură TV Telekom Sport

Articol de GSP - Publicat sambata, 30 septembrie 2017 20:58

Anatole Abang, camerunezul de 21 de ani pe care Astra l-a adus împrumut din MLS, de la New York Red Bulls, a fost protagonistul unei ratări hilare în timpul meciului de pe "Ștefan cel Mare" cu Dinamo. 

În minutul 21, la scorul de 0-0, un șut expediat de Alexandru Ioniță din interiorul careului a fost blocat de Romera, iar balonul a ricoșat la Abang, demarcat excelent la marginea careului mic. În loc să trimită însă mingea în plasă, camerunezul a luftat și a căzut, iar faza de atac a oaspeților s-a stins. 

Abang are 6 meciuri în naționala Camerunului, pentru care a marcat o dată. El e cotat la 150.000 de euro pe transfermarkt și avea un gol marcat în Liga 1, cu Viitorul, înaintea acestui meci. 

VIDEO cu ratarea lui Abang


Foto: Capturi TV Telekom Sport

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
dinamo_fan
dinamo_fan  •  30 Septembrie 2017, 23:49
Postat de omidiu pe 30 Septembrie 2017, 22:02

Filip l-a deposedat cu puterea mintii

ma uit la fotbal de muuult timp. nu cred ca am mai vazut vreodata fundas sa faca ce a facut Filip la faza asta. in mod normal un antrenor care se respecta si o echipa care se respecta dupa acest video ii pune pe liber si pe abang si pe filip. sa se ia de gat impreuna si sa se arunce intr-o prapastie.

omidiu
omidiu  •  30 Septembrie 2017, 22:02
Postat de dinamo_fan pe 30 Septembrie 2017, 21:55

sa-l urmareasca cineva pe Filip la faza asta.

Filip l-a deposedat cu puterea mintii

dinamo_fan
dinamo_fan  •  30 Septembrie 2017, 21:55

sa-l urmareasca cineva pe Filip la faza asta.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează