FOTBAL  »  Superliga  »  ACS POLI - ASTRA

FOTO+VIDEO Gest provocator la adresa arbitrului » Edi Iordănescu l-a imitat pe Mourinho la Timișoara

Articol de GSP - Publicat sambata, 28 octombrie 2017 21:39

Edi Iordănescu a fost protagonistul unui moment extrem de tensionat petrecut în meciul dintre ACS Poli Timișoara și Astra, pe finalul primei reprize a meciului din Banat.

Astra a rămas în 10 oameni după eliminarea lui Abang din prima parte a reprizei, când jucătorul a primit două cartonașe galbene, Edi Iordănescu i-a cerut centralului Sebastian Colțescu să-i arate al doilea "galben" și lui Valentin Crețu.

Colțescu nu a făcut acest lucru, însă l-a eliminat pe antrenorul Astrei pentru proteste, moment în care Iordănescu jr. a făcut un gest cu mâinile, prin care a făcut trimitere la cătușe. (VIDEO cu scenele de la finalul primei reprize)


Foto: TV Telekom Sport

Mai mult decât atât, deși Colțescu i-a făcut semn să plece în tribune, Edi Iordănescu s-a așezat pe bancă, în loc să țină cont de indicațiile centralului.

Scenele se puteau încheia cu o suspendare drastică pentru Astra, dacă tehnicianul nu părăsea spațiul tehnic în 2 minute, dar centralul a fluierat în cele din urmă finalul reprizei. 

Un gest asemănător a fost făcut de Jose Mourinho în 2010, pe când era pe banca lui Inter Milano, într-un meci cu Sampdoria.

Și un antrenor român a fost protaginistul unei astfel de scene: în 2009, pe când antrena Pandurii, Sorin Cârțu a făcut gestul cătușelor către centralul Augustus Constantin, al cărui tată se afla la închisoare. Scena s-a petrecut la un meci pe care gorjenii l-au jucat cu Unirea Urziceni.

800

Save

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (19)
1498434707123363
Dumitru Neculai  •  29 Octombrie 2017, 16:56

frf liga ar trebuii sa intrzica antrenorilor fara o conduita normala EI irita jucatorii spectatorii conducatorii facand fel de fel pe tusa parcas APUCATI.... SAU sa dea voie la arbitri sa faca analiza greselelor ambelor echipe vai cear mai iesi pase preluari suturi demarcari marcaje asezarea echipei etc

danut1971
danut1971  •  28 Octombrie 2017, 23:08
Postat de iosif.21 pe 28 Octombrie 2017, 22:52

Esti un prostalau, Ognene! Prost de bubui!

ti-a fost dor de mine iosife 1000 de conturi?

iosif.21
iosif.21  •  28 Octombrie 2017, 22:52
Postat de Danut Ognean pe 28 Octombrie 2017, 22:41

corect steaua nu are nici o treaba ca joaca in liga a patra dar clona gigista fcsb are treaba cu meciul asta desteptul pamantului mitic increzut ce esti! clona fcsb nu e steaua1

Esti un prostalau, Ognene! Prost de bubui!

Vezi toate comentariile (19)
Comentează