FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - CFR CLUJ

FOTO + VIDEO Scene controversate la Giurgiu! Gafă la primul gol, schimbare și ceartă cu antrenorul, apoi lacrimi în drum spre vestiar

FOTO: Raed Krishan +11   FOTO
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat duminica, 13 mai 2018 22:01

CFR Cluj a reușit să deschidă scorul în minutul 12 al meciului cu Astra Giurgiu. Reușita a venit urmare a unei gafe incredibile a lui Risto Radunovici.

VIDEO AICI!

Fotbalistul din Muntenegru a greșit grav o pasă la portar, iar mingea a ajuns Ovidiu Hoban, acesta a pasat în fața porții, de unde Țucudean a înscris.

Peste 8 minute de la acest eveniment, Gigi Mulțescu a decis să-l schimbe pe Radunovici, locul său fiind luat de Laurențiu Buș.

Schimbarea l-a umplut de nervi pe Radunovici. Acesta a avut un schimb dur de replici cu Yuksel Yesilova, secundul lui Gigi Mulțescu. După ce s-au certat pe marginea terenului, Radunovici a plecat spre vestiar plângând.

Ți s-a părut suspectă evoluția Astrei cu CFR?

Da
Nu

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (24)
mosvasile
mosvasile  •  16 Mai 2018, 14:54

Craitoiu-la ordinul lui MM-insinueaza ca CFR "umbla" la jucatorii adversi!Dar fcsb-ul lui face asa ceva aproape pe fata!Fara sa punem la socoteala acele ofertari ale jucatorilor facute inainte de meci,sa ne aducem aminte cum Ioan Niculae finantatorul Astrei a povestit la tv, cum insusi Becali i l-a divulgat pe jucatorul Mihalache, ca a trantit meciul in favoarea echipei lui Becali pentru 10.000 de "dolaari" !De asemenea toata lumea a vazut prestatia fundasului Cretu de la Gaz Metan, cum se chinuia sa faca penalty in favoarea fcsb-ului,fapt relevat de Gabi Balint, in studioul GIGI SPORT!Asa ca,hotul striga hotii!

valiza.epo
valiza.epo  •  16 Mai 2018, 08:07

Sondaj tendentios, marca GSP. Intrebarea corecta era: Ti se pare suspect cum NU a jucat Astra cu FCSB? Cu CFR au tras tare, dar clujenii au fost prea puternici. Astrali erau foarte nervosi pentru ca pierdeau prima de la Geambazi!

valiza.epo
valiza.epo  •  16 Mai 2018, 08:06
Postat de Neculaescu Mircea pe 15 Mai 2018, 10:58

cfr umbla la jucatorii altor echipe.

Da, asa e. Doar ca e invers!! FCSB face asa ceva!!

Vezi toate comentariile (24)
Comentează
Close