FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI - VIITORUL 1-0

FOTO + VIDEO Sepsi - Viitorul 1-0 » Campioana în vrie: trupa lui Hagi, bătută și de nou-promovată! Florinel Coman a comis-o din nou

FOTO: Bogdan Bălaș +15   FOTO
FOTO: Bogdan Bălaș

Articol de GSP - Publicat sambata, 05 august 2017 17:31

Sepsi Sf. Gheorghe a reușit astăzi surpriza începutului de sezon, învingând-o pe Viitorul, 1-0, grație unui gol reușit în prelungiri de veteranul Hadnagy. Cu câteva minute înainte, Florinel Coman a ratat o ocazie monumentală, la fel cum făcuse și în Cipru. Trupa lui Hagi e la a treia înfrângere consecutivă. 

Viitorul a dominat prima repriză, ratând două ocazii bune, prin Eric și Țucudean. Campioana a avut și un gol anulat de Istvan Kovacs, în minutul 21, decizia acestuia fiind însă corectă: Țucudean era în ofsaid în momentul șutului trimis de Ovidiu Herea.

Sepsi a avut și ea o ocazie uriașă în minutul 28. Hadnagy a scăpat singur cu portarul, dar șutul său slab a fost blocat de Râmniceanu.

Viitorul a înscris în minutul 48, însă asistentul a luat decizia eronată de a-l anula, invocând un presupus ofsaid. La reluările TV, decizia a părut una eronată. 

Prima parte a reprizei secunde a fost una modestă, cea mai importantă fază fiind reprezentată de eliminarea lui Boli. Francezul a fost eliminat în minutul 78, primind al doilea galben după o intrare dură la Hadnagy.

Introdus pe teren în repriza secundă, Florinel Coman a irosit o ocazie uriașă în minutul 88: scăpat singur cu portarul lui Sepsi, jucătorul de 19 ani putea decide soarta meciului, dar a pierdut mingea inexplicabil deși a avut destul timp la dispoziție pentru a șuta. Ratarea acestuia vine la doar câteva zile după ce irosise o șansă uriașă și în meciul retur cu APOEL, din preliminariile Ligii, pierdut de dobrogeni cu 0-4, după prelungiri. 

Nou-promovata a dat lovitura în prelungiri. În minutul 92, Hadnagy a fost lansat ideal de Patrick Petre, a profitat și de o ezitare a lui Râmniceanu și l-a învins cu mult calm.

Viitorul confirmă forma dezastruoasă din actualul sezon, ajungând la trei înfrângeri consecutive în Liga 1

De partea cealaltă, Sepsi reușește a doua victorie a sezonului, acumulând șase puncte. 

FINAL » Sepsi - Viitorul 1-0 (Hadnagy '90+2)
Click AICI pentru liveTEXT
VIDEO

Echipele de start: 

Sepsi: Niczuly - Răduțoiu, I. Ursu, Oros, C. Grecu - Ghinga, Thiaw - P. Petre, Cl. Herea, Papsys - A. Hadnagy
Rezerve: Fejer, Burlacu, Huiban, R. Damian, Iovu, Veress, Mitra
Antrenor: Valentin Suciu

Viitorul: Râmniceanu - S. Rădoi, Hodorogea, Mladen, Boli - A. Ciobanu, D. Dumitrescu, Cr. Ganea - Ov. Herea, Țucudean, Eric
Rezerve: Buzbuchi, A. Dumitraș, D. Lopez, Fl. Coman, Nedelcu, Cicâldău, Țîru
Antrenor: Gheorghe Hagi

Partida este arbitrată de Istvan Kovacs (DETALII DESPRE DELEGAREA LUI, AICI)

 
 

Până acum, Viitorul are un început slab de sezon, acumulând doar trei puncte după trei etape. De altfel, Viitorul e vecină de clasament cu adversara de azi, Sepsi, care a strâns tot trei puncte după primele trei runde. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (61)
tihi
tihi  •  06 August 2017, 18:55

Secuii au detronat regele macedon !!! FELICITARI !!!

tihi
tihi  •  06 August 2017, 18:53

Cred ca Viitorul este pe pragul retorgradarii!!! Secuii vor termina pe un loc de Europa League ! Am fost si sintem buni.Nu sintem regi dare sintem sportivi care lupta pentru victorie !! Ne batem cinstit cu toate echipele din liga1. Nu avem nevoie de arbitrii.Cum a ajuns Hagi campioana ?? Stiti voi foarte bine !!

andrei.f
andrei.f  •  06 August 2017, 12:19

Meci viciat de arbitraj, secuii vor retrograda, nu vor avea arbitrii în spate la fiecare meci !

Vezi toate comentariile (61)
Comentează