FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - CONCORDIA CHIAJNA 3-1

FOTO + VIDEO Spectacol în Ștefan cel Mare! Dinamo s-a distrat cu Concordia, 3-1, după un meci în care Nistor a dat 3 pase decisive

FOTO: Cristi Preda +6   FOTO
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat sambata, 07 aprilie 2018 15:48

Dinamo a învins-o categoric pe Concordia Chiajna într-un meci din etapa a 4-a a play-out-ului, scor 3-1. "Câinii" au dominat autoritar meciul și au oferit cel mai consistent joc din aces play-out, într-un meci în care Dan Nistor a dat recital, oferind 3 pase decisive.

Deschiderea de scor a venit după doar 9 minute. Dan Nistor a centrat ideal din flancul stâng, iar Hanca a îndeplinit o simplă formalitate.

Nistor a fost la un pas să majoreze avantajul lui Dinamo în minutul 23, dar șutul său de la 17 metri a fost respins în bară de Vitauskas.

Până la urmă, s-a făcut 2-0 în minutul 31. Nistor a oferit o nouă pasă ideală, Nemec a plonjat spectaculos și l-a învins pe portarul Chiajnei. 

Recitalul lui Nistor a continuat și î repriza secundă. Mijlocașul l-a lansat extraordinar pe Mahlangu, sud-africanul a sprintat către poartă și a înscris primul său gol pentru Dinamo în Liga 1.

Nou-intratul Moldoveanu a fost la un pas să ducă scorul la 4-0 în minutul 84, dar șutul său din interiorul careului s-a dus mult peste poartă.

Claudiu Bumba a marcat golul de onoare al Concordiei în prelungirile partidei, speculând o eroare monumentală făcută de Sergiu Hanca. 

Dinamoviștii sunt lideri în play-out, cu 29 de puncte, strângând până acum trei victorii și o singură înfrângere.

Concordia e pe locul 4, cu 16 puncte. Ilfovenii nu au câștigat niciun meci în play-out și sunt într-o situație extrem de complicată.

Dinamo - Concordia Chiajna 3-1
Au marcat: Hanca '9, Nemec' 31, Mahlangu '48 / Bumba 90+3
TEXT / VIDEO

Echipele de start:

Dinamo: Penedo - Corbu, Marici, Katsikas, Olteanu - Monroy, Mahlangu - Hanca, Nistor, Pesici - Nemec
Rezerve: Muțiu, M. Popescu, D. Popa, Torje, Dudea, R. Grigore, Moldoveanu
Antrenor: Florin Bratu

Concordia: Vitkauskas - Patache, Albu, Marc, Panait - Prepeliță, Bucșa - Batin, R. Deaconu, Bumba - Bud
Rezerve: Caparco, Bawab, Babici, Bărboianu, Nivaldo, Yamissi, Pena
Antrenor: Ion Moldovan

Torje, neinclus în lot pentru partida de la Botoșani de marțea trecută, se află pe banca de rezerve azi. 

300 de spectatori
au fost prezenți la meciul din "Ștefan cel Mare"

 
 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (96)
1745flo
1745flo  •  08 Aprilie 2018, 13:21
Postat de observator_ipohondru pe 08 Aprilie 2018, 11:22

Spectacol galactic, Real, Barcelona joaca mai nimic pe langa cainii rosii, iar Ch Ronaldo se inchina cu doua maini ca i-a iesit faza cu foarfeca, altfel era un neica nimeni pe langa Nistor care a reusit sa-l depaseasca pe insusi Budescu. O sursa foarte de incredere mentioneaza ca de Nistor se intereseaza multe echipe, dar nu vor sa-l cumpere inca pentru ca pretul e prea mic si se fac de ras.

Prostul e prost chiar si in ziua de Paști! Tu esti dovada vie!

observator_ipohondru
observator_ipohondru  •  08 Aprilie 2018, 11:22

Spectacol galactic, Real, Barcelona joaca mai nimic pe langa cainii rosii, iar Ch Ronaldo se inchina cu doua maini ca i-a iesit faza cu foarfeca, altfel era un neica nimeni pe langa Nistor care a reusit sa-l depaseasca pe insusi Budescu. O sursa foarte de incredere mentioneaza ca de Nistor se intereseaza multe echipe, dar nu vor sa-l cumpere inca pentru ca pretul e prea mic si se fac de ras.

fangigi
fangigi  •  08 Aprilie 2018, 11:06
Postat de redshow pe 08 Aprilie 2018, 09:20

Am intalnit o echipa cu lot mult mai valoros si buget infinit mai mare. Asta face victoria cu adevarat importanta.

Si cu un patron mai valoros in consecinta!

Vezi toate comentariile (96)
Comentează