FOTBAL  »  Superliga  »  

FOTO Viralul zilei pe net! Imaginea care arată marea diferență dintre Leo Messi și Gabi Enache :)

Articol de GSP - Publicat luni, 15 ianuarie 2018 12:56

Leo Messi a uimit din nou întreaga planetă, după ce în meciul de Cupă, Barcelona - Celta Vigo 5-0, a oferit o pasă uluitoare către Jordi Alba.

După meci, au apărut tot felul de meme-uri după un instantaneu cu momentul pasei lui Messi, iar victima fanilor români a fost Gabi Enache, fundașul celor de la FCSB.

Fanii au râs de Enache, susținând că un jucător obișnuit ar fi pasat simplu, în lateral, nu lui Jordi Alba, în timp ce stelistul ar fi trimis mingea direct în afara terenului sau la adversar. :)

07 poza zilei
FOTO: facebook/Troll Football România

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (15)
risc_mix
risc_mix  •  15 Ianuarie 2018, 21:04
Postat de minell73 pe 15 Ianuarie 2018, 14:51

Ares... Cei ce injura de mame,au avut o copilarie nefericita,sau au fost abuzati de parinti. Aici se fac glume nevinovate,nu trebuie sa implici bietii parinti in frustrarile tale.

Bă ejnebun? Toate înjurăturile sunt despre mame. Și toată lumea (inclusiv tu) înjură. Deci după mintea ta, România e o țară de abuzați și de nefericiți. Vai de capu tău de ,,psiholog”. Sincer , mi-e milă de cei ca tine. Ești lovit în freză

minell73
minell73  •  15 Ianuarie 2018, 18:28
Postat de Sorin Dreyer pe 15 Ianuarie 2018, 15:21

Dar de ce trebuia Enache sa paseze in stinga la adversar,sau sa trimita afara? Spuneti-mi mie un jucator roman care ar fi dat pasa ca Messi! Nu,gresesc,asa pasa dadeau Nistor,Ionita,sau Deac. Astia dau pe meci 10-15 pase geniale! Ce timpenie,marea diferenta dintre Messi si Enache! Pai daca era altfel,juca Enache la Barcelona,si Messi la Chiajna,ce afirmatie e asta? Acum daca suntem cinstiti, e mare diferenta intre Messi si Ronaldo,sau Messi si Neymar,ca sa nu mai vorbim de restul!

Chestia asta este preluata de pe net,de la diferiti utilixatori. Nu cei de la gsp au facut treaba asta.

mountytoma
mountytoma  •  15 Ianuarie 2018, 18:12

enache saracul nu vede nimic! de cand s-a mutat la Bucuresti si-a pierdut mintile... culmea, imi placea foarte mult cand era la astra!

Vezi toate comentariile (15)
Comentează