FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

Primele achiziții la Viitorul » Echipa lui Hagi i-a prezentat oficial pe Gabi Iancu și Hamidou Keyta

Articol de - Publicat vineri, 14 iunie 2019 16:19

Viitorul și-a început campania de achiziții din această vară cu doi jucători care au evoluat în ultimul sezon la Dunărea Călărași, retrogradată în liga secundă.

Gabi Iancu și Hamidou Keyta au fost prezentați oficial azi, după ce au semnat contracte pe câte 2 ani, plus opțiune pentru încă unul.

Crescut la Viitorul, Iancu revine pentru a doua oară sub comanda lui Gică Hagi și este decis să nu rateze această șansă. „Sunt foarte bucuros că m-am întors, aici este casa mea și sper să fie un an de excepție. Mai am multe de demonstrat, am 25 de ani și nu mi-am atins nivelul maxim. Nu contează banii, sunt convins că dacă voi juca bine vor veni și aceștia”, a spus cel care a adus titlul în urmă cu doi ani, după ce a înscris dintr-o lovitură de pedeapsă golul decisiv în ultima etapă, în victoria cu CFR Cluj.

Cu zâmbetul pe buze, Iancu a dezvăluit ce s-a schimbat față de precedente prezențe la Viitorul: „Am slăbit!”.

În vârstă de 24 de ani, francezul Hamidou Keyta a mărturisit că este o ocazie uriașă pentru a progresa în carieră. „Pentru mine, este clubul ideal unde să arăt ceea ce pot. Viitorul a avut un sezon excelent, a câștigat Cupa României și a demonstrat că se poate lupta chiar pentru titlu. Am vorbit și cu Houri, m-am sfătuit cu el înainte să vin aici”, a explicat atacantul care a mai evoluat la echipele secunde de la Le Havre, Saint-Etienne și Auxerre.

Obiectiv: calificarea în play-off

Constănțenii au stabilit principala țintă pentru noul sezon, calificarea în play-off, dar și un parcurs lung în cupele europene.

„Nu a fost o vacanță prea lungă, dar ne-am încărcat bateriile pentru noul sezon. Ne dorim, în primul rând, să intrăm în play-off, și pe urmă vom vedea ce se întâmplă. În plus, vrem să ne apărăm și trofeul în Cupa României. Vom încerca să intrăm în premieră în grupele Europa League, sper să întâlnim echipe accesibile în tururile preliminare”, a spus fundașul Bogdan Țîru.

„Vrem ca în sezonul următor să depășim performanțele din cel recent încheiat. Locul 2 sau poate chiar titlul și trofeul în Cupa României. În plus, vrem să câștigăm în premieră și Supercupa României”, a adăugat mijlocașul Vlad Achim.

„Sper să joc cât mai mult și să ne calificăm cât mai sus în UEFA Youth League”, a completat fundașul Marius Leca, promovat de la echipa de tineret a Viitorului.

100.000 €este cota lui Hamidou Keita pe transfermarkt.com

6 goluri în toate competițiile a înscris Gabriel Iancu în sezonul 2016-2017 pentru Viitorul

 CITEȘTE ȘI:

Hagi vrea să-l rezolve pe Rivaldinho și să-l transfere definitiv de la Levski

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează