FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - DINAMO 1-1

Gabi Răduță, șeful Academiei de la Dinamo, jubilează după Derby și îi bate obrazul lui Negoiță: „Acum e și el mulțumit, tinerii noștri confirmă”

Articol de - Publicat luni, 07 octombrie 2019 13:56

Criticat de finanțatorul Ionuț Negoiță, Gabi Răduță, șeful Academiei de copii și juniori de la Dinamo, se mândrește cu faptul că roș-albii au remizat cu FCSB, folosind trei jucători din Academie, Ciobotariu, Neicuțescu și Moldoveanu.

Dinamo a început Derby-ul de România cu trei fotbaliști eligibili U21: Denis Ciobotariu, Mihai Neicuțescu, ambii 21 de ani, și Robert Moldoveanu, 20 de ani, primul reușind chiar să deschidă scorul. 

Gabriel Răduță, coordonatorul Academiei dinamoviste, jubilează, mai ales că, recent, Ionuț Negoiță l-a ironizat spunând că tinerii dinamoviști obțin numai "cupe de plastic și nu au rezultate notabile. 

Răduță spune că jucătorii formați de grupul pe care îl conduce ar domina mulți ani Liga 1: „Am o satisfacție enormă că acești băieți au confirmat, fiind niște jucători crescuți în spiritul lui Dinamo. Evoluțiile lor sunt un răspuns și pentru Bogdan Lobonț, care spunea că nu mai există jucătorii cu spiritul „câinilor”. 

Li s-a dat încredere și acum au nevoie doar de continuitate pentru a crește și mai mult. Noi, cei din Academie, știam ce valoare au copiii, iar Uhrin a realizat și el acest lucru. Dovadă stă faptul că nu a scos un jucător U21 după zece minute, așa cum fac alții prin Liga 1. 

Păi, dacă noi ne strângem toți juniorii formați aici, nu ne bate nimeni în Liga 1 timp de zece ani. Nedelcearu de la UFA, Rotariu, Radu Andrei de la Iași, Ion Gheorghe de la Voluntari, Dima de la Astra, Târcoveanu de la Viitorul. Toți sunt produsele noastre. Noi nu cumpărăm, ci producem jucători. Cred că acum este mulțumit și domnul Negoiță. Tinerii confirmă la echipa mare, în Liga 1 în cel mai important meci al României”.

„Nu mi-a fost niciodată frică de concediere. Și dacă plec mâine, rămân cu satisfacția imensă că am format în Academie, alături de grupul de antrenori pe care-l conduc, niște fotbaliști foarte buni. Oricum, dacă nu vor fi rezultate, voi pleca singur! - Gabriel Răduță, șeful Academiei de copii și juniori Dinamo

Gabi Răduță, șeful Academiei de la Dinamo, jubilează după Derby și îi bate obrazul lui Negoiță: „Acum e și el mulțumit, tinerii noștri confirmă”
Gabi Răduță

Vezi și: 

Denis și Goliat » Prăpastie IMENSĂ între Florinel Coman și Denis Ciobotariu, cei doi marcatori din Derby: diferențe majore la salarii și cote

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (10)
mario_rdfe
mario_rdfe  •  07 Octombrie 2019, 17:54

Daca nu era regula, cei trei erau cel multt pe banca. nu sunt jucatori rai, dar pot juca la o echipa cum e chindia, care se zbate acolo. nu sunt jucatori cu, care sa emiti pretentii europene. raduta vorbeste aiurea...doar nede a confirmat, rotariu nu e format de Dinamo, iar ceilalti sunt modesti..

magic4ever
magic4ever  •  07 Octombrie 2019, 15:22

Ce confirma tinerii de la Dinamo???Ciobotariu a marcat golul lui Dinamo, bravo lui, dar pe partea defensivă a jucat catastrofal...Ciobotariu s-a împiedicat sau a cazut la o contra la golul lui Coman si a fost depasit de multe ori in prima repriză de jucătorul lui Fcsb care putea sa mai marcheze 1-2 goluri...Neicutescu si Moldoveanu au fost inexistenti in atac, nu au facut un dribling tot meciul si cand au aparut la finalizare au sutat ca niste amatori...s-a simtit enorm lipsa lui Fabrinni...Corbu a fost si el catastrofal, a fost driblat la greu,noroc ca au sufăr aiurea adversarii sau au pasat gresit...Montini a uitat sa mai înscrie....

yvonne1
yvonne1  •  07 Octombrie 2019, 18:55

Doamne, cat tupeu poate avea individul asta, Raduta... A distrus tot ce insemna cel mai productiv centru de copii si juniori din Bucuresti, caracter zero, se da la mamele copiilor care vor sa vina la Dinamo, daca nu i dai bani sau nu te culci cu el (este negru si gras), nu joaca copilul niciodata si multe altele. Paca ca nu s-a dus nimeni la politie sa-l reclame pe individ dar nu e timpul trecut!

Vezi toate comentariile (10)
Comentează