FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gabriel Enache i-a "înțepat" pe cei 5 jucători ai Astrei care l-au urmat la Steaua: "Toți m-au criticat, acum au venit aici!"

Articol de GSP - Publicat luni, 12 iunie 2017 09:44

Dacă Gabi a fost primul jucător care a plecat de la Astra și-a ajuns la Steaua, între timp la roș-albaștri au mai venit de la Giurgiu încă cinci fotbaliști: Boldrin, De Amorim, Alibec, Morais și Budescu.

"Nu mă simt în vestiarul Astrei, am plecat de acolo, totul s-a uitat. Am venit aici, am jucat pentru această echipă, nu mă gândesc că sunt în alt vestiar. Toți m-au criticat când am plecat de acolo și acum toți au venit aici! Mie nu mi-a fost foarte dificil, pentru că sunt învățat cu presiunea.

Cred că și ei, dacă au ajuns aici, sunt jucători profesioniști și învățați cu presiunea și cu victoriile. Au venit la Steaua pentru că sunt foarte importanți. Acum a venit și Budescu, se înțelege foarte bine cu Alibec pe teren, dar și în afara lui. Sperăm să facă din nou un cuplu de succes și să ne ajute foarte mult" e de părere fundașul vicecampioanei.

"Sezonul viitor va fi mult mai greu pentru noi"

Cu un proces la TAS și cu speranța că pot câștiga titlul după o decizie a Tribunalului de Arbitraj Sportiv de la Lausanne, steliștii se gândesc deja la noul sezon: "Am avut o perioadă foarte grea de două săptămâni, dar nu mai putem întoarce nimic noi, ca jucători. Am trecut peste, am început un alt drum, trebuie să ne pregătim și să ne vedem de treaba noastră.

Am plecat încrezători la drum și sperăm să ajungem cât mai departe în Europa. D-asta facem transferuri, pentru că ne batem cu granzii Europei. Urmează un campionat dur, mult mai puternic decât cel de anul trecut. Toate echipele s-au întărit și se motivează foarte mult atunci când joacă împotriva noastră. Trebuie să avem mai multă grijă pentru a nu mai ajunge în situația de anul trecut".

" Boldrin este un jucător foarte bun, care ne leagă jocul și care a și înscris foarte multe goluri. Dacă pleacă de la Steaua, ar fi o pierdere pentru noi, fiindcă el s-a impus din prima clipă ca și titular"
Gabriel Enache, fundaș FCSB

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (7)
steaua1986forever
steaua1986forever  •  12 Iunie 2017, 18:57
Postat de sooos1ck pe 12 Iunie 2017, 13:23

Hai ca esti prea dur, omul a jucat mai mult de jumatate de meciuri pe alt post, eu zic ca s-a descurcat ok, penrtu o echipa dintr-un campionat mediocru!

Nu e adevarat, Enache a fost cel mai slab de pe teren indiferent pe ce post a fost. El e doar baiatul cu gratarele si cu Ana. Daca intelegi ce vreau sa spun......

bigdeal
bigdeal  •  12 Iunie 2017, 14:50
Postat de Eugen Eugenescu pe 12 Iunie 2017, 12:53

daca Enache merita sa i se ia un interviu,GSP e aproape de faliment ! Enache e un nimeni,din toate punctele de vedere ! cum sa faci un interviu cu...vidul cosmic ?

Tu cine esti?

sooos1ck
sooos1ck  •  12 Iunie 2017, 13:23
Postat de Eugen Eugenescu pe 12 Iunie 2017, 12:53

daca Enache merita sa i se ia un interviu,GSP e aproape de faliment ! Enache e un nimeni,din toate punctele de vedere ! cum sa faci un interviu cu...vidul cosmic ?

Hai ca esti prea dur, omul a jucat mai mult de jumatate de meciuri pe alt post, eu zic ca s-a descurcat ok, penrtu o echipa dintr-un campionat mediocru!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează