FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

UPDATE Adio, dar rămân cu tine! » Și-a scris demisia de la Dinamo, dar va ajuta clubul în mercato + Prima reacție

Gabriel Glăvan, în dreapta
Gabriel Glăvan, în dreapta

Articol de - Publicat joi, 21 decembrie 2023 10:32 / Actualizat joi, 21 decembrie 2023 15:34

Gabriel Glăvan a demisionat din funcția de director sportiv de la Dinamo, însă va ajuta clubul și pe administratorul special Andrei Nicolescu în mercato invernal, clubul luând în calcul și mulți dintre jucătorii propuși de (fostul) oficial.

UPDATE 15:30 » Prima reacție a lui Glăvan

„Oamenii au fost OK la Dinamo, nu am ce reproșa. Doar voi educa niște oameni ce au rămas la club, nu mă voi mai implica eu în alegerile jucătorilor. O perioadă nu voi mai activa în fotbalul românesc. 

În continuare, cred că Dinamo se poate salva, poate avea un viitor mare, poate cuceri titlul în 5 ani cu un plan solid", a declarat Gabriel Glăvan pentru Gazeta Sporturilor. 

Totul depinde de Dorin Rotariu! Dacă el vrea să renunțe la contractul cu FCSB, Dinamo e gata să-l readucă în alb-roșu. Care va fi reacția galeriei
DINAMO
Totul depinde de Dorin Rotariu! Dacă el vrea să renunțe la contractul cu FCSB, Dinamo e gata să-l readucă în alb-roșu. Care va fi reacția galeriei

Multe „ținte” ale lui Dinamo sunt propuneri ale lui Gabriel Glăvan

Gabriel Glăvan a decis să se despartă de clubul Dinamo, după ce a fost director sportiv al grupării în ultimele zece luni, fiind într-o funcție administrativă după ce a ajutat pro bono ”haita” aproape un an.

Fost la Voluntari, UTA sau FRF, printre altele, Glăvan a hotărât să se despartă de ”câini” după discuții divergente cu ceilalți oficiali ai roș-albilor. Și-a scris demisia, conform surselor GSP, situația va fi oficializată în curând, dar Gabi va rămâne un apropiat al lui Dinamo! Și chiar va ajuta clubul, pe cât posibil, în acest mercato de iarnă.

Conform informațiilor GSP, mai mulți dintre jucătorii propuși de Glăvan sunt pe „radarul” conducătorilor dinamoviști, iar Gabi va da o mână de ajutor la discuții, atunci când va fi solicitat. El a avut un cuvânt foarte important de spus în campania de achiziții din vară.

Andrei Nicolescu, despre situația lui Gabriel Glăvan: „Va continua pentru finalizarea unor discuții”

„Gabi Glăvan nu va mai continua. Va susține pentru finalizarea unor discuții din această perioadă, este decizia lui, nu vreau să comentez prea mult, probabil o să vă poată spune el mai multe.

Mare parte din tot research-ul l-a făcut cu oamenii alături de care a lucrat, o parte importantă este din analiza și resursele pe care le are Zeljko Kopic”, a explicat Andrei Nicolescu la Playsport la emisiunea ”Dinamo 7/9”.

Cu Ioan Andone discutăm și despre o eventuală colaborare un pic mai strânsă, nu doar discuții prietenești. Dânsul are programul lui și vedem dacă putem ajunge la o înțelegere.

-  Andrei Nicolescu, administrator special Dinamo

VIDEO Dani Iglesias, mesaj pentru fanii dinamoviști: „Merită mult mai mult de la noi”

Citește și alte știri:

EXCLUSIV Nu doar Rotariu e pe listă! Dinamo mai vrea un fotbalist de la FCSB » Dar ar trebui să facă un sacrificiu enorm + CFR Cluj a intrat pe fir

EXCLUSIV Calvarul se încheie pentru cel mai ghinionist jucător român: „Dacă Ianis Hagi a putut, eu de ce să nu pot?!” » Ar putea salva un club din Liga 1

Citește și:

Claudiu Niculescu și-a găsit echipă » Poate semna contractul până la sfârșitul săptămânii
Liga 2
Claudiu Niculescu și-a găsit echipă » Poate semna contractul până la sfârșitul săptămânii
Retrogradat în Liga 2, Vadim Rață a semnat în Superligă și atacă Europa!
Superliga
Retrogradat în Liga 2, Vadim Rață a semnat în Superligă și atacă Europa!
Lennon nu l-a vrut » A doua plecare a zilei de la Rapid
Superliga
Lennon nu l-a vrut » A doua plecare a zilei de la Rapid

A ales Louis Munteanu? Disputat de FCSB și Rapid, atacantul a fost filmat cântând despre rivală: „Are valoare d'aia mare / Și știu că nu vă convine”

Mihai Pintilii, despre cel mai greu adversar din carieră: „Era un «bighidiu» d-ala mic. Dădeam cu ură în el, dar nu cădea. Dă-te-n... Doamne, iartă-mă”


Comentarii (4)
dobrin
dobrin  •  21 Decembrie 2023, 15:52

Pleaca pe cai mari, dupa victorie in derby.

gicab
gicab  •  21 Decembrie 2023, 12:03

Mi se pare incredibil când îl ai pe Mihăescu, Mateo, Cleo , raducioiu… tu să îl pui pe acest glavan să decida

gicab
gicab  •  21 Decembrie 2023, 12:01

Lui nea ando îi place ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează