FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gafa IMENSĂ făcută de Gigi Becali! A fost dat de gol de un fost antrenor al FCSB-ului: "Dacă mi-ar fi dat un telefon, nu l-aș fi mințit"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 17 octombrie 2018 18:22

Sorin Cârțu e convins că Gigi Becali a greșit atunci când s-a orientat către Alexandru Băluță, deși el e convins că Mitriță e fotbalistul de care FCSB are nevoie în acest moment. 

"El umbla după Băluță în loc să se uite la Mitriță. E exact jucătorul de care Gigi avea nevoie. Dădea 700.000 și își lua un superjucător.

El are sfătuitorii lui. Nu puteam eu să îi dua telefon. Dacă îmi dădea el însă un telefon, eu mi-aș fi dat părerea și i-aș fi zis să-l ia pe Mitriță. Nu aș fi putut să-l mint. Și la Costea i-am zis să nu se bage, că sunt prea mulți bani la mijloc.

Atunci eu îl susțineam pe Rusescu, el era cu Costea. Acum e greu să mai facă această mișcare, e cam târziu", a zis Sorin Cârțu la TV Digi Sport.

2.500.000 €este cota lui Alexandru Mitriță, potrivit transfermarkt

Alexandru Mitriță a fost cumpărat în ianuarie de CSU Craiova, pentru 700.00 de euro, de la Pescara. A mai jucat la Turnu-Severin și Viitorul, iar timp de șase luni, între septembrie 2013 și decembrie 2013 a jucat la juniorii celor de la FCSB.

Citește și:  Jucătorul din Liga 1 la care visează Becali: "Acum dau 2 milioane de euro pe el! Aș fi dat și 10 milioane, dar cu două condiții"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
poison_5
poison_5  •  17 Octombrie 2018, 21:44

Gigi a pierdut brandul Steaua Bucuresti și voi vă mirați că ia decizii gresite legat de jucători.. :))) N-are creier mă, la el și dc iese ceva bun, e pură nimereală.

paiazze
paiazze  •  17 Octombrie 2018, 21:34

Mai baieti, de ce nu semnati "articolele" astea? Serios, haide, demonstrati ca nu va e rusine cu asemenea articolase bune de ziarele de scandal. Sunt din ce in ce mai haioase. Le colectionez, pe cuvant. Cel mai important e titlul, banuiesc. Atata timp cat dai "click", restul nu mai conteaza. Scrierile astea sunt demne de un manual al studentilor la Jurnalism la categoria "Prostitutia in presa scrisa". IMENSA e mizeria in care va scaldati voi. La mai mare!

observator_federal
observator_federal  •  17 Octombrie 2018, 20:27

GSP, corectați articolul! Nu doar că scrieți minciuni răutăcioase despre Mitriță (lucru firesc pe undeva, doar ați devenit o publicație gigistă) dar discreditați și transfermarkt-ul... Cota lui Mitriță pe transfermarkt este de 3 MILIOANE Euro, și este cea mai mare din Liga I!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează